Ostalo

Nakon devet godina braka razvode se Dino Bubičić i Ivana Paris?

Dino Bubičić i Ivana Paris punili su medijske stupce, a onda su se povukli iz javnosti. Sada se šuška da je njihovom braku došao kraj

Tabloid.hr
27.03.2019 11:31

Dino Bubičić i Ivana Paris upoznali su se prije deset godina u jednom reality showu, a nije dugo trebalo da se među njima razvije ljubav.

Iako su mnogi mislili da njihova veza neće dugo potrajati, par se u studenom 2010. vjenčao, asada se počelo šuškati da je njihovom braku došao kraj.

Ivana Paris i Dino Bubičić

Sasa Miljevic/PIXSELL

"Ja sam odavno javni život ostavio daleko iza sebe i nikakva komunikacija prema medijima me ne zanima", rekao je Dino Slobodnoj Dalmaciji , a ni Ivana nije željela ništa komentirati.

Bivši mister Hrvatske i bivša misica u braku su dobili dvojicu sinova, osmogodišnjeg Leonida i trogodišnjeg Noela .

Obitelj živi u Dininoj rodnoj Rijeci, gdje Ivana radi u administraciji, no svejedno s vremena na vrijeme prošeta modnim pistama. Na 11. Riječkim stepenicama u ljeto 2017. pojavila se s plavom kosom pa su je mnogi jedva prepoznali.

Ivana Paris

Goran Kovacic/PIXSELL

Prije nego što je 2008. postao mister Hrvatske, Dino je četiri mjeseca proveo iza rešetaka zbog problema s narkoticima. O tome je progovorio u svojoj knjizi 'Od dilera do mistera' u kojoj je ispričao sve i o svojoj vezi s Vlatkom Pokos s kojom je bio prije Ivane.

Dino Bubičić

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL