Ostalo

Nakon godinu dana muke, domaća pjevačica danas je neprepoznatljiva: 'Totalno neka nova, sigurnija, sretnija'

"Faca si kad si samo i jednostavno ti, bez prenemaganja", napisala je Zsa Zsa

Tabloid.hr
15.09.2021 11:45

Prije godinu dana pjevačica Jelena Žnidarić Zsa Zsa je progovorila je o problemu s aknama na licu. Isto tako, nisu problem bile samo akne već i njezino narušeno, odnosno gotovo izgubljeno samopouzdanje. Shvatila je kako ona nije jedina osoba koja vodi tu borbu pa je svoje iskustvo odlučila podijeliti s drugima u nadi da i oni pronađu rješenje svojeg problema.

Upravo taj potez pjevačice je i onda dobio ogromnu podršku i niz pozitivnih reakcija. Tom prilikom, nakon godinu dana je pokazala svoje lice bez iti malo šminke.

"6.9.2020. Vs. 6.9.2021. Isto mjesto i ista, ali potpuno druga osoba. I pritom ne mislim toliko fizički druga... Psihički! Totalno neka nova, sigurnija, sretnija. Samo zato jer sam prihvatila samu sebe. Zbog vas. Da... Zbog vas! Nisam se promijenila preko noći, sama. Ljudski je tražiti potvrdu u drugima, to je odrastanje. A onda je s vremenom naučiš pronaći u sebi. Pokazali ste mi koliko smo svi jednaki, u trenutku kad ste mislili da ja to pokazujem vama. A ne znate koliko je to zapravo trebalo meni. Hrvatska, BiH, Srbija, Slovenija, Makedonija i dalje. Svi smo tu, jedni za druge! I sve one lijepe riječi koje ste slali meni, nastavite širiti i drugima! Jedna topla riječ čini čuda! Ohrabrujte nesigurne i budite primjer na ovim okrutnim društvenim mrežama.
Hvala vam još jednom najviše, zbog vas sam danas čiste kože i još čišćeg uma! Faca si kad se oko tebe ljudi osjećaju ugodno i faca si kad ne glumiš frajera ili frajericu na način da spuštaš druge oko sebe! Faca si kad si samo i jednostavno ti, bez prenemaganja", napisala je u opširnijem opisu uz objavljenufotografiju svog lica.

Pročitajte još
Domaća pjevačica pokazala lice s prištićima te poslala snažnu poruku svima koji misle da su na Instagramu...

Ubrzo joj je pristigla nevjerojatna podrška njezinih pratitelja koji nisu štedjeli riječi podrške u komentarima.

"Volimo te", "Uvijek bila i ostala prekrasna", "Inspiracijo", "Predivna iznutra i izvana", "Svaka čast", "Ljepoto najdraža", "Bravo ljepotice", "Kak si cukrena, čista pozitiva, obožavam te", "Ali i dalje je osmijeh tu", "Ti si svake godine i svaki dan sve ljepša i ljepša", "Tako je to super čitati od tako mlade osobe i tako poznate osobe. Hvala na ovim riječima", poručili su joj.