Ostalo

Nina Badrić napustila Maldive: Evo gdje naša pjevačica sada 'puni' baterije i kako se provodi

Ni brojne poznate Hrvatice nisu odoljele ovom Nininom izdanju pa su joj se javile u komentarima i pohvalile njezin izgled

L.K.
14.04.2022 18:15

Pjevačica Nina Badrić kao da je posljednje vrijeme samo čekala da zatopli. Krajem ožujka je posjetilaHvar na kojem ima vlastitu kamenu kuću, a od tamo je produžila na Maldive gdje je uživala u "raju na zemlji". Jedna od njezinih posljednjih destinacija prije povratka u rodni Zagreb je crnogorski grad Herceg Novi gdje jebila sudionica konferencije 'Žene od utjecaja'.

U Herceg Novom je nastao i njezin posljednje objavljeni niz fotografija na kojima pozira na starim kamenim stepenicama u elegantnoj ružičastoj haljini koje je iskombinirala s crvenim štiklama i torbicom.

"Od mora do mora", napisala je 49-godišnja pjevačica u opisufotografije aludirajući na stihove istoimene pjesme Daleke obale. Spomenutu fotografiju je objavila na svom službenom Instagram profilu na kojem je prati više od 400.000 pratitelja.

Ni brojne poznate Hrvatice nisu odoljele ovom Nininom izdanju pa su joj se javile u komentarima. Među njima su se pronašlevoditeljice Antonija Blaće i Marijana Batinić , poduzetnica Lana Jurčević i pjevačica Jelena Rozga koje nisu krile oduševljenje njezinim outfitom .

Pročitajte još
Dalmatinska idila: Nakon koncerta u čast Akiju, Nina Badrić otišla na Hvar i pokazala djelić interijera...

"Sretna mora, zemlje i skale po kojimahodaš", "Divna", "Wow", "Izgledaš božanstveno, a haljina je savršena","Nina, zračiš", pisale su joj obožavateljice u komentarima, no komplimenti se i dalje nastavljaju nizati.

Nina Badrić

(FOTO: Instagram)

Podsjećamo kako nam je Ninino putovanje nagovijestilo na još jedannačin skorašnji dolazak ljeta i početakbeskrajnih uživanja na plaži uz šum morskih valova.