ODLAZAK S MALDIVA

Nina Badrić napustila Maldive: Evo gdje naša pjevačica sada 'puni' baterije i kako se provodi

Ni brojne poznate Hrvatice nisu odoljele ovom Nininom izdanju pa su joj se javile u komentarima i pohvalile njezin izgled

Image
Foto: Instagram
L.K./ 14.4.2022. u 18:15

Pjevačica Nina Badrić kao da je posljednje vrijeme samo čekala da zatopli. Krajem ožujka je posjetila Hvar na kojem ima vlastitu kamenu kuću, a od tamo je produžila na Maldive gdje je uživala u "raju na zemlji". Jedna od njezinih posljednjih destinacija prije povratka u rodni Zagreb je crnogorski grad Herceg Novi gdje je bila sudionica konferencije 'Žene od utjecaja'.

U Herceg Novom je nastao i njezin posljednje objavljeni niz fotografija na kojima pozira na starim kamenim stepenicama u elegantnoj ružičastoj haljini koje je iskombinirala s crvenim štiklama i torbicom.

"Od mora do mora", napisala je 49-godišnja pjevačica u opisu fotografije aludirajući na stihove istoimene pjesme Daleke obale. Spomenutu fotografiju je objavila na svom službenom Instagram profilu na kojem je prati više od 400.000 pratitelja.

Ni brojne poznate Hrvatice nisu odoljele ovom Nininom izdanju pa su joj se javile u komentarima. Među njima su se pronašle voditeljice Antonija BlaćeMarijana Batinić, poduzetnica Lana Jurčević i pjevačica Jelena Rozga koje nisu krile oduševljenje njezinim outfitom.

Image
'Ispod sunca zlatnoga'

Dalmatinska idila: Nakon koncerta u čast Akiju, Nina Badrić otišla na Hvar i pokazala djelić interijera svoje kamene kuće

Image
'Ispod sunca zlatnoga'

Dalmatinska idila: Nakon koncerta u čast Akiju, Nina Badrić otišla na Hvar i pokazala djelić interijera svoje kamene kuće

"Sretna mora, zemlje i skale po kojima hodaš", "Divna", "Wow", "Izgledaš božanstveno, a haljina je savršena", "Nina, zračiš", pisale su joj obožavateljice u komentarima, no komplimenti se i dalje nastavljaju nizati.

Upravo se čita

Image
tri vrste u hrvatskoj

Od ugriza zmije u Hrvatskoj umrle su tri osobe, među njima i beba. Ako vidite otrovnicu, ovo morate znati

Image
Foto: Instagram
Image
Instagram

(FOTO: Instagram)

Podsjećamo kako nam je Ninino putovanje nagovijestilo na još jedan način skorašnji dolazak ljeta i početak beskrajnih uživanja na plaži uz šum morskih valova.

L.K./ 14.4.2022. u 18:15

Više s weba

Pročitajte još

Image
Snažna konkurencija

Fatalni liječnici koje žene obožavaju: Ovi ljepotani u bijelim kutama pravi su hit na internetu

Više s weba