Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zaljubili su se?

Nakon prvog poljupca Denis bi Moniku 'za zauvijek'

Marijana je odlučila je posjetiti najmlađeg farmera Darija i vidjeti koga je odlučio poslati kući. Darijo se odlučio da je njegova farmerica Ivona

Image
Tabloid.hr/ 15.5.2018. u 21:40
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Darijove djevojke su bile vidno uzbuđene. 'Ja sam od starta bila malo zaljubljena u njega, ali nisam mu to uspjela reći, nadam se da je shvatio', rekla je Nadin prije Darijeve odluke.

Kada ga je Marijana upitala je li odabrao koja djevojka ostaje kod njega, on joj je rekao da je, i da se zaljubio.

Image
Foto:
Image

'Čime te osvojila?', upitala ga je Marijana. 'Svime, baš svime!', rekao je Dario.

Za to vrijeme i Denis je morao odlučiti koga će poslati kući, ali takva odluka se nije mogla donijeti na prazan želudac pa ih je farmer odveo u Makedonski restoran. Iako je bio napet, Denis je odluku morao donijeti, a ni djevojkama nije bilo svejedno. U Svetom Petru Čvrstecu došlo je vrijeme da Dario objavi odluku, a za 'snajku' je odabrao Ivonu. 'Nisam baš ovo očekivala. Bila sam sigurna da će mene odabrati', kazala je uplakana Nadin dodavši da ide tražiti novu ljubav.

Biti ili ne biti, pitanje je sad. 'Monika ti se lijepa, nježna, emotivna', započeo je Denis komplimentirati Moniku prije odluke. 'Gorana, ti si u jednom momentu rekla da si ždrjebica neukroćena, a ja sam to slično zaključio. Isto tako si prelijepa', rekao je Denis te dodao da bi ih najradije zadržao obje, ali ne može. Na kraju je donio odluku. 'Monika, ti ostaješ, što se mene tiče, zauvijek!', rekao je Denis Moniki, a ona je poslije priznala da se tresla od šoka.

Image
Foto:
Image

Gorana je rekla da nije razočarana i da nema nikakve zamjerke. 'Prva liga ste oboje', zaključila je Gorana. Kada ih je Gorana napustila, Monika i Denis su se prvi put poljubili, a ona ga je upitala što je mislio pod tim 'zauvijek'. 'Zauvijek, zauvijek ili?', pitala je Monika. 'Ja se nadam!', kazao joj je Denis.

'Što se mene tiče, može', rekla mu je Monika te dodala da se nada da će ostati s njim zauvijek do kraja života. Kod Hrvoja na farmi djevojke su bile loše volje jer ih je farmer molio da nahrane životinje po kiši. 'Životinje moraju jesti bez obzira na vremenske uvjete', objasnio je Hrvoje dodajući da cure nisu uopće ozbiljno shvatile taj dio posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dok je na sjeveru lijevalo kao iz kabla, jug je okupalo sunce, no jednoj od Miljenkovih dama sunce donosi tužan rastanak. 'Oboje ste krasne gospođe, i vrijedne i moralne, ali eto..', započeo je Miljenko. 'Odlučile su neke nijanse. Recimo, Margita ima problema s kičmom i nije mogla ići sa mnom u brdo, a i razgovarao sam s Margitom tako da je to sve u redu', rekao je Miljenko i ostavio kod sebe na farmi Zorku. 'Želim da ostanemo prijatelji', rekao joj je Miljenko. 'Miljenku i Zorki od srca, iskreno, želim svu sreću ovoga svijeta!', rekla je na kraju Margita. 'Vidjet ćemo što ćemo dalje, ja sam tvrd orah, ali nikad ne reci nikad!', rekao je Miljenko o svojoj odluci da ostavi kod sebe Zorku.

Kiša je kod Hrvoja potaknula jednu aktivnost zabavniju od hranjenja životinja. Cure su se odlučile hrvati u blatu! 'Ja vam samo mogu reći da ako ću ikad imati kćer, neće se zvati Sandra, lude ste potpuno!', primao se Hrvoje za glavu, no cure su odlučile ono što su naumile.

Image
Foto:
Image

'Kada su vidjele ring u kojem se trebaju 'boriti', mislila sam da će odustati, ali sam se prevarila', komentirala je Lana, dok su dvije Sandre već bile u svinjcu, u blatu i hrvale se. Na kraju su obje završile na podu okupane blatom i svinjskim vonjom! 'Nije mi to bilo nimalo seksi jer znam od kuda to blato potječe', rekao je Hrvoje na kraju. A dok su se neki hrvali u blatu, u Zadru je pala teška 'šminka'. Vatroslav je cure odveo na kavu u Zadar, ali je prvo odlučio popričati na samo s Martinom dok je Valentini dao svoju karticu i rekao joj da ode u šoping.

'Ne bih rekla da smo se mi nešto složili i mislim da nismo kliknuli', rekla je Martina Vatroslavu na kavi i kolačima. 'Dobro ako tako misliš, važno je da kažeš ono što misliš. Znači, super sam, ali nisam za tebe, okej', rekao joj je Vatroslav. 'Ne znam jel' to bilo malo vremena da se bolje upoznamo, ali eto..', rekla mu je Martina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
Masked Singer!

UŽIVO! Joker i Pantera bore se za ostanak u showu!

Valentina se vratila iz šopinga pa su i ona i Vatroslav također popričali na samo. 'Bi li mogla sa mnom živjeti?', pitao ju je farmer. 'Mislim da da, zato sam se i prijavila', rekla mu je Valentina. 'I kad planiraš da se uozbiljimo i krenemo raditi na obitelji?', pitao ju je direktno Vatroslav. 'Kad se ti uozbiljiš', rekla mu je Valentina te dodala da treba proći neko vrijeme. 'Nemam ja što i koga čekati, ja želim djecu, brak, sve, imam 40 godina!', objasnio je Tijan.

'Mislim da bih mogla zamijeniti Hercegovinu s Ražancem jer je more blizu', objasnila je Valentina. Hrvoje je svoje dame odveo u hotel na spa tretman, što ih je razveselilo, a cure su se zabavile, ponovno se hrvajući, ovaj put u bazenu.

Vatroslav je, pak, odlučio da Martina ide kući. 'On ima svoj cilj, osnovati obitelj, a ja se u tome ne vidim', objasnila je Martina.

'Meni je bilo super s vama, i želim vam svu sreću', rekla je Martina na odlasku, a Valentina se rasplakala od sreće. 'Ona je pokazala da želi stvarno ozbiljno sa mnom, a brzo će se pokazati jel to bo neki njezin hir ili je ozbiljno mislila', rekao je Vatroslav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

Hrvoje se morao oprostiti od čak dviju djevojaka, a za tu prigodu odveo ih je u restoran. Čim je počeo ozbiljno pričati, cure su prasnule u smijeh pa je Hrvoje zaključio da je zadnjih tjedan dana bio gost na svojoj farmi, a one su bile glavne. Hrvoje je prvo rekao Sandri Medaković da napušta farmu, a onda je otkrio curama da je pričao s Lanom i da mu je ona rekla da se zaljubila u međuvremenu, pa je odlučio na farmi ostaviti Sandru Škrinjar.

'Ja se nadam da ćemo mi imati neku budućnost', zaključio je Hrvoje.

Hoće li tome biti tako, ne propustite doznati već sutra u 20:20 sati na RTL-u.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
LJUBAVNA RENESANSA

Ljubavnica Zrinka postala prošlost za bračni par Rupčić

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba