Ostalo

Nakon razvoda isplivale ružne stvari: Bivša supruga Zorana Mamića otkrila koliko joj nedostaje njihov sin...

Vanja Horvat nedavno je na Instagramu podijelila to koliko joj nedostaje sin Bruno kojeg je dobila u braku sa Zoranom Mamićem.

Tabloid.hr
06.05.2020 09:45

Bivša supruga Zorana Mamića nedavno je prolazila kroz jako teško razdoblje.

Radi se o Vanji Horvat koja je ostala bez voljene majke, a sada je na Instagramu otkrila i koliko joj nedostaje sin Bruno koji više ne živi u Hrvatskoj.

"Moje sve. Moj sinek, moja dobra dušica, osebujan kuler, pametnica. Fali mi da mi kaže 'Daj se sčilaj, maaaam' ili kada mi u 23:30 uz osmijeh kaže 'Je l' kuhinja još radi?'. Ma sve mi fali, ali moj veliki dečko odlučio je sreću potražiti izvan HR. I podržavam ga u svakoj odluci koliko god nekada bilo i teško", napisala je Vanja uz niz fotografija iz prošlosti.

Bruno inače živi u Nizozemskoj, a zbog pandemije koronavirusa majka i sin nisu mogli zajedno prolaziti ova teška razdoblja.

Zoran Mamić i Vanja Horvat

(FOTO: Grgo Jelavić/PIXSELL)

Podsjetimo, brak Vanje i Zorana Mamića trajao je 17 godina, a osim sina Brune, par je tijekom istog dobio i kćer Ninu .

Bila je to ljubav na prvi pogled, a Zoran je tada bio mladi igrač Dinama s teškom ozljedom koljena te je često isticao kako ga je Vanjina ljubav spasila. Par se vjenčao 1993. godine u Kristalnoj dvorani tadašnjeg hotela Intercontinental.

Razvod je uslijedio 2010. godine, a stalno se šuškalo kako Zoran nije bio vjeran supruzi.Također, dugo se šuškalo kakoVanja nije bila sretna u ulozi kućanice te zbog činjenice kako seostatak obitelji Mamić voli petljati u njihov privatni život, zbog čega je bila nesretna.

Vanja se u ožujku ove godine zaručila za dugogodišnjeg partnera Mladena Vebera .