Ostalo

Nakon razvoda od Severine, Igor Kojić objavio fotografiju s vjenčanim kumom dok tulumare

Severina i Igor Kojić prije dva dana su se službeno razveli u Zagrebu.

Tabloid.hr
21.08.2021 10:00

"Naš je razvod sporazuman, kao što je bio i dogovor o životu na različitim adresama. Zajedno smo potpisali, zajednički odvjetnik predao je papire na sud i nemam što dodati. Osim da nisam ni slutila da sudovi mogu biti tako agilni. U slučaju mog djeteta nisu bili. I to, nećete vjerovati, ista sutkinja koja je vodila predmet skrbništva, Tea Golub. Nije joj trebalo niti sedam dana da potvrdi sporazumni razvod", poručila je Severina prošlog petka putem svog PR tima.

Navečer se oglasio i Igor snimkama s proslave. "Kum: To je jedan od načina na koji se Bog brine o nama", napisao je pored fotografije s prijateljem i dodao emotikon ruku u molitvi. Riječ je o njegovom vjenčanom kumu Borisu Đikanoviću .

Podsjetimo, bračni par Kojić u bralu je proveo 6 godina, a imali su čak tri ceremonije. Vjenčali su se 25. rujna 2015. u istarskim Balama u krugu najbližih prijatelja i obitelji. Severini je kuma bila Andrea Čermak . Dva mjeseca poslije uslijedio je i građanski brak u Beogradu pred oko 600 uzvanika, a svoju ljubav okrunili su i na putovanju u Africi.