Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
platila kaznu

Nakon što su je priveli u Beogradu, Severina se vratila u Hrvatsku: 'Moja borba za sina se nastavlja'

Pjevačicu Severinu Kojić u srijedu navečer oko 21 sat zaustavila je policija u Beogradu

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 17.4.2020. u 11:22
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Pjevačicu Severinu Kojić u srijedu navečer oko 21 sat zaustavila je policija u Beogradu.

Kako pišu srpske Novosti, policija je zaustavila BMW zagrebačkih tablica, a provjerom policije je navodno utvrđeno da nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je trenutačno na snazi zbog borbe s pandemijom koronavirusa od 17 sati do pet ujutro. Policija ju je zatekla u ulici roditelja Igora Kojića kad je išla preparkirati auto, jer se spremala za povratak u Zagreb. Platila je kaznu od 50.000 dinara (3245 kuna).

>>Severinin PR tim nakon njezinog privođenja: 'Jučer joj je Milan nakon 32 dana dao da vidi sina na 15 minuta...'

Severina je putem svog PR tima dala svoju verziju događaja. "Severina se sinoć pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta", glasi samo dio teksta.

>>Severina je privedena u Beogradu zbog kršenja policijskog sata: Evo koliku je kaznu morala platiti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sada je pjevačica za Jutarnji list pogovorila o situaciji. “Sretna sam što se moj sin vratio u Hrvatsku, bez obzira na to što mi njegov otac nije omogućio da se sin vrati sa mnom i da vrijeme samoizolacije u Hrvatskoj provedem sa sinom.

Vjerujem da će mi njegov otac omogućiti da nadoknadim neviđanja svog osmogodišnjaka proteklih mjesec dana i nadolazećih 14 i očekujem posredovanje Centra za socijalnu skrb ako bude potrebno. Iza mene je teških mjesec dana bitke za povratak djeteta u Hrvatsku", rekla je.

"Naglašavam da nisam bila uhićena, ali je činjenica da sam počinila prekršaj budući da sam izašla iz kuće kako bih preparkirala automobil u ulici u kojoj stanuju roditelji moga supruga. Istu večer sam priznala prekršaj, prekršajni sudac mi je odredio najnižu novčanu kaznu. Želim posebno zahvaliti beogradskoj policiji koja me zaštitila od paparazza. Sada sam u Zagrebu, zdrava sam, zdrav je i moj sin i to je najvažnije. Moja borba za sina se nastavlja", zaključila je pjevačica za Jutarnji list

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVI NA SAJMU

Hrvati naprosto obožavaju erotiku!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba