Play ponuda
Play ponuda
nije joj lako

Napaćena Snježana Mehun otkrila s kakvim se problemima bori

Luksuzni hoteli, egzotične destinacije, brendirane krpice i skupocjeni specijaliteti dio su njezine svakodnevnice, a istim se često hvali na društvenim mrežama

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 24.9.2021. u 14:22
Play ponuda

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun prije više od pet godina osmislila je i pokrenula svoj brend Duchess womenswear i to u suradnji s prijateljem, dizajnerom Antunom Tinom Brišarom. 

Iza sebe ima brojne revije, njezine kreacije obožavaju poznate Hrvatice, a zahvaljujući trudu i radu, Snježana živi luksuznim životom o kakvom mnogi sanjaju. 

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

Luksuzni hoteli, egzotične destinacije, brendirane krpice i skupocjeni specijaliteti dio su njezine svakodnevnice, a istim se često hvali na društvenim mrežama. No, iza svega toga, priča Snježana, stoji mukotrpni rad i odricanje, a u posljednjoj objavi otkrila je kako 'nije zlato sve što sija'. 

''Kada pogledate ovu fotografiju što Vam prvo padne na pamet? Gle kako je išla uživati, krasan hotel, večerice, fini restorani... Sigurno ne zamišljate da sam nakon ove fotografije jurcala s Tinom po halalama tražeći završne detalje za našu kolekciju jer uvijek nešto fali?! O da, bilo je prevruće i sparno da se slikam kasnije onako krepana, umorna! Ono u što sam sigurna da nećete povjerovati je to da smo nakon cjelodnevnog jurcanja, 6 sati vožnje do Zagreba, istovarili cijeli auto s balama materijala u jedan sat iza ponoći'', napisala je Snježana pa nastavila u istom tonu:

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Image
Zeljko Lukunic/PIXSELL

''Zašto? Bilo nam je tako praktičnije i zgodnije - ne zivkat nikoga, ne čekat jutro! Ma što je to nama? Pa na reviji prebacimo preko leđa svaki put više od 400 ljudi, svima objasnimo di da parkiraju, tješimo ih ako im je pukao nokat, koliki su bolovi u PMS-u, smanjujemo još dodatno preuske haljine, divimo se koliko su lijepe i slušamo kako se osjeća taj dan njihov kućni ljubimac! Čisto ako netko pita “e kako je imat modni brend?!” Ali sve to odradimo s guštom i ljubavlju jer volimo ono što radimo. I dalje imam problema s tetivom ako netko pita od kuda plavi flasteri!?'', požalila se Snježana svojim pratiteljima. 

Image
LJUBAV JOJ ODLIČNO STOJI

Snježana Mehun otputovala na Maldive sa svojim Franzom i ne prestaje objavljivati fotke u bikiniju

Image
LJUBAV JOJ ODLIČNO STOJI

Snježana Mehun otputovala na Maldive sa svojim Franzom i ne prestaje objavljivati fotke u bikiniju

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba