Play ponuda
Play ponuda
bez imalo srama

Napaljeni par se prepustio oralnom seksu na punk koncertu

Muškarac i žena snimljeni su tijekom seksualnog čina na koncertu punk benda Dead Kennedyja u Solana Beachu u Kaliforniji. Šokirani fanovi nisu vjerovali što se to događa.

RTL/ 19.1.2015. u 10:15
Play ponuda

Na koncertu punk legendi Dead Kennedysa jedan par publici je priredio pravi show.

Naime, jedna njihova obožavateljica skinula se do gola, legla na pozornicu, a njezin partner ju je odlučio oralno zadovoljiti.

Cijeli događaj je nekoliko ljudi naravno snimilo pa su se u kratkom roku fotografije i snimke proširile društvenim mrežama.

Image
Foto: Imgur
Image
ImgurDrugi dio obožavatelja ostao je šokiran i nije mogao vjerovati što se događa.

"Ovo je definitivno bilo nešto drugačije od onoga što inače viđamo na punk koncertima", rekao je jedan obožavatelj u intervjuu za 10news.

Osiguranje je izbacilo napaljeni par s koncerta, a glasnogovornik ureda šerifa rekao je da bi par mogao biti kažnjen ukoliko je ovaj njihov čina nekoga 'uvrijedio'.

Budući da nitko još nije podnio žalbu, čini se kako će cijeli incident proći nekažnjeno.

Uprava Belly Up Taverna, gdje se koncert održavao, u službenom je priopćenju navela kako "ne podržavaju ovakve aktivnosti" te da se s ovakvim situacijama još nisu susretali.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
sretan rođendan

Sjećate se pjevačice iz grupe E.N.I.? Nakon raspada grupe posvetila se solo karijeri, a prije nekoliko godina doživjela najveću sreću

Play ponuda

Više s weba