Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
paranormalne aktivnosti

Napravio 'uređaj za duhove' i pričao s preminulom kćeri

Prije osam godina 17-godišnja Melissa poginula je u prometnoj nesreći. Njezin otac Gary kaže da je njegova obitelj od tada počela primjećivati čudne stvari u svom domu u Connecticutu.

Image
Foto: Youtube/screenshot
S.M./ 27.4.2012. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Amerikanac Gary Galka usavršio je uređaj za otkrivanje elektromagnetskih valova i pomoću njega stupio u kontakt sa svojom preminulom kćeri Melissom. Naime, snimio je kćer kako mu govori "Bok tata, volim te".

Prije osam godina 17-godišnja Melissa poginula je u prometnoj nesreći. Gary kaže da je njegova obitelj od tada počela primjećivati čudne stvari u svom domu u Connecticutu.

"Melissa je u jednom trenutku počela zvoniti na ulaznim vratima kuće, mijenjati TV progame i gasiti svjetla", ispričao je Gary.

Njegova supruga Cindy kaže kako bi znala sjediti u kuhinji sa svoje dvije kćeri, a odjednom bi sve tri osjetile nečiju prisutnost. Uvjereni su da je to Melissa.

Zbog svega toga Gary sada radi na uređajima pomoću kojih istražuje paranormalnu aktivnost, a nada se da će time pomoći i drugim ljudima da prebole smrt svojih bližnjih.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
legendarni hitovi

Sjećate li se domaće teen zvijezde? Zasićena uspjeha, glazbe i publike, posvetila se nekom sasvim drugom životu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba