Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
uvodimo vas u svijet bajki

Napravite sami interaktivne slikovnice za djecu!

Dok neki svoj posao rade samo da ga odrade, postoje i oni koji mu se predaju u potpunosti. Takve su i tete iz dječjeg vrtića leptir, koje su za djecu osmislile interaktivne slikovnice kakve i vi, uz malo mašte, možete napraviti svojoj djeci.

RTL/ 1.12.2014. u 18:35
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Snjeguljica i sedam patuljaka, slonić Elmer i još niz živopisnih bića našli su svoj dom u ovom bajkovitom društvu. No glavne junakinje su tete Sandra i Branka. Sve interaktivne slikovnice potpisuje Sandra koja je pomoću starih krpica i odbačenih predmeta stvorila pravu malu maštaonicu.

"Tu su razni elementi s kojim djeca se mogu poigravati tu priču, razvijati govor, graditi međuljudkse odnose", rekla je odgajateljica Sandra Bubalo.

Djeca u ovom vrtiću znaju pravila bontona. Toliko da bi i oni veliki imali što za naučiti.

Slonić Elmer uživa u društvu svojih malih prijatelja. On zna da je drukčiji od ostalih, ali da je baš zbog toga poseban.

"Djeca mogu poigravati tu priču, glavni lik je Elmer, napravljen od krpica. Želi biti isti kao svi, no na kraju zaključuje da je dobro biti različit", dodala je Sandra.

"Već u 2 godini važne su slikovnice. Ako želite da djeca budu inteligentna, onda mu puno čitajte i pričajte. Ako želite da bude mudar, onda mu još više čitajte", pojasnila je pedagoginja Zdenka Karabatić.

Ovdje caruju čuvarice planete Zemlje. Neustrašive malene djevojčice male znaju kako čuvati  struju, vodu i prirodu.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Te slikovnice utječu na dječju maštu, na njihovu kreativnost. Kroz rad na pričama djelujemo na sve segmente razvoja djece", kazala je odgajateljica Branka Grgac.

Elmer je u ovom dječjem svijetu stvarno sretan slonić. Baš kao Snjeguljica i patuljci. A bonton je ovdje najčitanije štivo.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba