Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Nije se iskazao u napojnici

Naručio pizze u vrijednosti preko 8000 kuna!

Kako društvene mreže mijenjaju svijet vidljivo je u još jednom primjeru. Nakon dostave velike količine pizza, dostavljač ljut na mušteriju cijelu je situaciju odlučio preseliti na internet.

Image
Foto: PHOTOS.COM
RTL/ 7.3.2013. u 20:27
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Objavivši račun s cijenama kompletne dostave pizza u iznosu od gotovo osam i pol tisuća kuna, američki se dostavljač odlučio obračunati s mladićem koji je naručio 85 pizza.

Problem nije bio u tome što je pizzeriji trebalo jako dugo da ispeče toliko pizza, niti u tome što je dostavljač morao dolaziti u dva navrata kako bi silne pizze dostavio, već u tome što je kupac na račun od 1453 američka dolara ostavio napojnicu od samo 10 dolara!

Nakon što je dostavljač objavio račun dostave na internetu, ispod fotografije razvila se rasprava o tome kolika bi napojnica ustvari trebala biti.

"Komplicirana narudžba poput ove zahtjeva napojnicu od barem 10 do 15 posto cijene računa", stoji u jednom komentaru ispod fotografije. "Matematika govori kako je 15 posto ove narudžbe 217 dolara" dodao je komentator.

Dostavljač je odbio otkriti za koju pizzeriju radi, te gdje se sve ovo odigralo, vjerojatno poučen prijašnjim iskustvom gdje je istu stvar napravila mlada konobarica, te nakon toga dobila otkaz zbog stavljanja računa na internet.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba