Ostalo

Naša glumica ima scene s Catwomen u novom Batmanu! 'Razgovarale smo kao stare kolegice'

Hana Hržić snimanje Batmana je započela prije pandemije, a završila u veljači prošle godine. Na setu se družila s Zoe Kravitz, za koju je rekla kako se kraj nje osjećala kao da ju poznaje godinama

RTL.hr
10.03.2022 17:00

"Sve što mogu reći je da su se svi moji snovi ostvarili". Ovo je mlada glumica Hana Hržić napisala na Instagramu gdje se pohvalila kako je upravo ona Annika Kosolov, najbolja prijateljica Catwomen u novom 'The Batman' filmu. Mlada Zagrepčanka na samom početku karijere dobila je priliku života i zasjala u filmu gdje su joj društvo pravile zvijezde holivudske A-liste - Robert Pattison , Zoe Kravitz , Collin Farrell . Nakon završetka Dramske akademije u Londonu, otišla je na audiciju nakon koje je dobila ulogu, a da nije niti znala za što se prijavljuje, piše Jutarnji list . Na desetkemilijuna ljudi diljem svijeta našu glumicu gledaju u rasprodanim kinodvoranama.

Imala sam priliku biti sa Zoe Kravitz u toj jednoj sceni i bilo je fenomenalno, kao da živiš najbolji san ikad. No, ono što je najljepše je da je ona izuzetno draga osoba. Pričale smo pored radijatora oko dva sata nakon snimanja jer je bilo hladno. Moraš snimati, pa čekaš da snimku pregledaju, da ti jave je li u redu, pa se vratiš u šator, pa na set, tako to otprilike izgleda. Razgovarale smo kao da smo stare kolegice, bila je jako draga. Imala sam priliku snimati i s Colinom Farrellom. Bilo je lijepo pričati s njim. Svi su izuzetno normalni i dragi ljudi. Radila sam i s Johnom Turturrom koji je super profesionalan i jako simpatičan. Svi pričaju s tobom kao da je najnormalniji dan na poslu, kao da piješ kavu s kolegama", otkrila je Hana.

Dodala je kako se s novim Batmanom, Robertom Pattisonom, nije srela na setu, no kako ga je vidjela izdaleka.Sa snimanjem je započela u rujnu 2019. godine i završila u veljači prošle godine. Na setu je bila otprilike dva tjedna.

Robert Pattinson Batman

Izvor: Batman

The Batman ruši rekorde gledanosti diljem svijeta pa tako i u Hrvatskoj. Već ga je prvog vikenda prikazivanja pogledalo rekordnih 35.171 gledatelja (sa zaradom od 1.647.537 kuna), te je time ostvario najjače otvaranje DC franšize svih vremena u Hrvatskoj, ali i najbolje kino otvaranje ove godine u Hrvatskoj. Redatelj Matt Reeves Viteza tame prikazao je u potpuno drugačijem svijetlu, a antijunaci mračniji su nego ikad prije.