Play ponuda
Play ponuda
GENIJALNO!

Naša najpoznatija plus age manekenka kuću na moru uredila je stvarima iz smeća

Nije tajna da je Zvončica Vucković čest gost na zagrebačkom Hreliću.

Image
RTL Exkluziv/ 24.1.2021. u 19:25
Play ponuda

Ako ste pomislili da se kuća ne može urediti stvarima iz smeća - razuvjerit će vas najpoznatija hrvatska plus-age manekenka Zvončica Vucković! Da, dobro ste čuli! Samo za kamere Exkluziva pustila nas je u odaje i pokazala kako je kuću u Crikvenici s pogledom na more uredila starim stvarima.

"Kroz hod nekako su se stvari dešavale, na cesti sam našla noge od stola, ali nije bilo gornjeg dijela ili je bio trul, više se ne sjećam, uglavnom dala sam napraviti mramornu ploču koja je jako jedinstvena! U kupaoni sam htjela stavit zavjesice i onda sam se sjetila da imam u nekom starom koferu podsuknje od slavonskih nošnji", otkriva Zvončica na početku.

Uređenje kuće ovim posebnim stilom, bio je, kaže Zvončica, dug proces! I baš zbog toga, svaka stvar ima posebnu priču!

"Vila u kojoj sam radila jedan dio su preuređivali i jedan dan vidim da nose na smeće cigle i stvari koje su pobacali iz tog dijela, i dva radnika nose ogledalo i sad ja velim što je bilo, razbilo se ogledalo? Oni kažu ne, ne, ne, grof je rekao da ga više ne želi. Ja sam rekla onda ga metnite na moj auto pa ću ga ja odnijet u smeće, evo danas je tu u kupaoni, haha, prekrasno ogledalo iz 16. stoljeća!"

Osim kupaonice, Zvončica je uredila i biblioteku te galeriju koja je njezino mjesto za odmor!

"Cijela ideja ove biblioteke je nastala sa ovim skalicama koje sam našla na cesti na nekom velikom otpadu i onda sam shvatila da ova galerija može postati i mala biblioteka, i po ovim stepenicama se lijepo popneš i izabereš što te interesira."

Nije tajna da je Zvončica čest gost na zagrebačkom Hreliću. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Srebrni servis koji stoji nabacan u plavom lavoru i pitam ja mladu damu pošto je servis, jel sve na broju, veli ona je je, ali broji ako ti se da brojat. Kaže ona 250 kuna, ja velim jel može za sto, ajde veli može, samo je otvorila vreću i stvarno je ispalo da je sve tu! Srebrni servis za 24 osobe."

No ipak, 62-godišnjakinja ovim stvarima ne pridaje posebnu umjetničku vrijednost!

"Ja sam vezana za svaku stvar, na primjer ovaj luster koji je iz vile u Toskani, bio je bačen u podrumu i kad sam se selila iz te vile gospođa me pitala što ćemo s vašom kosilicom i svim stvarima za vrt, i onda mi je sinulo u tom trenutku ja sam rekla evo vama sve ovo, a vi meni dajte luster i evo sad je luster tu."

A sa skupljanjem stvari - najvažnije je znati stati! To Zvončica itekako zna - jer sad je baš sve na svom mjestu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
skandali su iza nje

Napokon pronašla sreću: bivša pjevačica ET-ja se udala

Play ponuda

Više s weba