Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Izazvala raspravu

Naša pjevačica tvrdi: 'Marihuana nije droga, Bog ju je postavio tu.'

Mlada pjevačica Petra Kovačević izazvala je reakcije svojom objavom u kojoj tvrdi da marihuana nije droga i s kojim je pravom Vlada brani

Image
Foto: RTL
Tabloid.hr/ 22.11.2017. u 14:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Petra Kovačević pjeva od malena, no u fokusu javnosti našla se prije tri godine hitom "Buka i galama". Petra je ovih dana objavila zanimljiv post koji je izazavao polemike i svakakve komentare među njezinim fanovima. 

"Mislim da ljude treba obrazovati o činjenici da marihuana nije droga. Marihuana je biljka i cvijet. Bog ju je postavio tu. Ako ju je On postavio da raste, što daje vladi pravo da kaže da je Bog u krivu? Ona raste prirodno na našoj planeti. Zar nije ideja o stavljanju prirode van zakona malo... neprirodna ", napisala je Petra ispod fotografije na kojoj je pozirala u majici s natpisom - cannabis.

No, svojom objavom podijelila je fanove. I dok su neki napisali da se slažu s njom i da piše to 'jhe, drugi su se složili s njom i zaključili : "U pravu si,to bi bilo kao da sutra zabrane uporabu peršina ili nekog drugog začina.Ali neće jer se tu ne vrti velika lova.", stoji u jednom komentaru. 

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
STUDENTSKI POKLON

Snimile erotski kalendar Putinu za rođendan

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba