Ostalo

Nastavak filma 'Love Actually' vraća se nakon 14 godina s gotovo cijelom starom postavom

Nastavak i ovaj put snima redatelj originalnog filma iz 2003. Richard Curtis

Tabloid.hr - Hina
18.02.2017 09:17

Kratkometražni desetminutni nastavak romantičnekomedije "Love Actually" (Zapravo ljubav) vraća se nakon 14 godina s gotovo cijelom starom postavom glumaca, objavio je u srijedu US Weekly.

Nastavak i ovaj put snima redatelj originalnog filma iz 2003. Richard Curtis u suradnji s Comic Reliefom pod nazivom "Red Nose Day Actually".

Riječ je o desetminutnom specijalu koji će se u Velikoj Britaniji na programu BBC 1 emitirati 24. ožujka, a na NBC-ju 25. ožujka u sklopu kampanje "Red Nose Day Actually", humanitarnog tv-maratona čiji je cilj prikupljanje novcaza djecu koja žive usiromaštvu.

Love Actually

Guliver Image/WENN.com

Love Actually

Guliver Image/WENN.com

"Nikadnisam ni sanjao o tome da ću pisati nastavak filma "Love Actually", no mislim da će biti vrlo zabavnosnimiti desetak minuta kako bismo doznali što se dogodilo sa svim njegovim likovima",kazao je Curtis.

U starim ulogama će se pojaviti Hugh Grant , Keira Knightley , Martine McCutcheon , Andrew Lincoln, Liam Neeson, Colin Firth, Lucia Moniz, Bill Nighy, Thomas Brodie-Sangster, Marcus Brigstocke, Olivia Olson i Rowan Atskinson .

S popisa izostaju Emma Thompson, Martin Freeman, Laura Linney, Rodrigo Santoro, Chiwetel Ejiofor i pokojni Alan Rickman koji je preminuo u siječnju 2016.

Snimanje je počelo prošlitjedan.