Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BIVŠA PREDSJEDNICA

Nastavlja se niz: Kolinda i dalje u elementu 'influencerice', ovoga puta kulisa je Dubrovnik

Bivša predsjednica putem društvenih mreža održava svoj kontakt s biračima, iako nije aktivno uključena u domaću politiku

Image
Foto: Facebook
A.Š./ 2.9.2022. u 17:15
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nakon predsjedničkog mandata, Kolinda Grabar-Kitarović i dalje je ktivna na političkoj sceni. Ove godine pojavila se na otvorenju Pelješkog mosta, bila je na raznim konferencijama, pratila utakmicu Hrvatske i Francuske, a obišla je i gotovo cijeli Jadran. To je sve obilježila na društvenim mrežama, a ako je suditi prema posljednjoj fotografiji, u idućem tjednu stitsnut će je poslovne obaveze.

"Ništa kao Hrvatska. Uz posljednje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao“, napisala je Kolinda. Podijelila je nekoliko fotografija s kulisom Dubrovnika, koji je očito bio posljednja stanica na njezinom godišnjem odmoru. Fotografirala je zidine, a izgleda kako se družila i s lokalcima. Ponovno je istaknula vitku figuru, a ništa nije moglo proći bez njezine prepoznatljive frizure – plave kose svezane u punđu. U komentarima su nahvalili njezinu mladolikost i činjenicu da na svojim društvenim mrežama, gdje je prati cijela vojska, što domaćih, a što stranih pratitelja, promovira ljepote Hrvatske. Vrlo je aktivna u posljednje vrijeme, a za RTL.hr tu je aktivnost nedavno prokomentirala komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić:

"Ili se namjerava vratiti u politiku i radi na tome da ju hrvatska javnost da je ne zaborave. Druga je mogućnost da želi biti influencerica. Trećeg nema", komentirala je Mamić.
Politički analitičar Krešimir Macan u razgovoru za RTL.hr ipak nije bio toliko siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Ovo su podsjetnici da se na nju itekako može računati. I da joj ime bude 'u eteru'. Svjedočimo njezinoj popularnosti među lijepim dijelom stanovništva pa bih bio skloniji pripisati ove objave tom ljetnim điru i fotografiranjem s onim koji to zatraže. Mediji su zasad još u ljetnom điru. A ako i želi postati influencerica na dobrom je putu", rekao je tada Macan.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba