Ostalo

Natalija Prica na ispraćaju se skrivala od medija, a nama je ispričala kakva je bila suradnja s Bandićem

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić preminuo je proteklog vikenda u 66. godini. Posljednji ispraćaj održao se na Mirogoju, a među ožalošćenima bila je i Natalija Prica - gradska zastupnica i jedna od njegovih najbližih suradnica. Tko je 32-godišnja bivša misica te kako opisuje svoju suradnju s pokojnim Bandićem doznajte u nastavku.

RTL Exkluziv
06.03.2021 18:30

I dok su se na posljednjem ispraćaju Milana Bandića na Mirogoju mogli vidjeti političari, glazbenika, glumaca i ostalih iz svijeta showbiza nije bilo na vidiku. Tek nekoliko sportaša svih generacija koje je najdugovječniji gradonačelnik podupirao.

"Pomogao mi je puno na mom putu prema svjetskom vrhu svim zagrebačkim i hrvatskim sportašima je uvijek otvorio vrata", otkrio je RTL kamerama boksač Filip Hrgović.

A vrata je 2018. godine otvorio i 32-godišnjoj bivšoj Miss Universe Nataliji Prici dodijelivši joj ulogu šefice mladeži stranke Milan Bandić 365. Nakon studija stomatologije i kratke manekenske karijere Natalija je očito najviše uživala u ulozi Bandićeve suradnice.

"Moram priznati da je velika privilegija raditi s našim gradonačelnikom s obzirom da on već osamnaest godina vodi glavni grad Lijepe naše i pun je pozitivne energije koju svakdnevno prenosi na nassve koji smo oko njega."

Tako je Natalija govorila prije dvije godine komentirajući atmosferu u gradskoj upravi. Često je u Bandićevoj pratnji obavljala protokolarne dužnosti i dok se tada od medija nije skrivala, na komemoraciji i ispraćaju vješto ih je izbjegavala.

Osim što je odlazila na pressice i otvarala građevinske radove često su zajedno u kasnopopodnevnim satima obilazili obrtnike. Prvi put su uhvaćeni u krznariji na njezin rođendan gdje su razgledavali bunde, a prije dva tjedna posjetili su zlatarnicu u centru grada. Iako isprva nisu ništa komentirali, Prica je kasnije izjavila kako su obilazili obrtnike jer njezino radno vrijeme traje cijeli dan.

"Znam da je okružen ženama koje zaista žele raditi svi koje radimo uz gradonačelnika radimo jako puno po uzoru na njega tako da bez obzira bila žena lijepa ili ne svakako mora puno raditi."

Možda je baš zbog iscrpnog radnog vremena privatni život patio jer se lani u prosincu razvela od supruga Ivana s kojim je bila više od deset godina. Da se nisu razišli u dobrim odnosima dalo se naslutiti iz Ivanove izjave kako ne želi da ga se više povezuje s njom. A posvećenost poslu bila je glavna okupacija ove bivše manekenke.

No Natalija nije bila zanimljiva samo zbog mladosti i osvježenja koje je predstavljala na lokalnoj političkoj sceni već i zbog skupocjenih modnih kombinacija.

U svom ormaru Natalija ima Chanel torbicu vrijednu gotovo 50 tisuća kuna koju je nosila na protokolarnom polaganju vijenaca. Pokazala je i Diorovu torbicu od 30 tisuća, a s Burberry trendi komadom vrijednim 7500 kuna pojavila se na komemoraciji pokojnom šefu.

Nisu torbice njezina jedina slabost. Natalija voili i ekskluzivne haljine. Tako se na službenom primanju pojavila u Versace haljini vrijednoj 11 tisuća kuna, a s Ivanom Trump, snimljena je u Guccijevim balerinkama vrijednim 6000 kuna.

Dosad navedeni komadi iz Pricinog ormara stoje oko 105 tisuća kuna, no daleko je to od prave vrijednosti cijele garderobe. Sada kada više nema prvog čovjeka njezine stranke, pitanje je hoćemo li ovu zgodnu plavušu i dalje gledati na političkoj sceni? Ako išta, mora joj se priznati da je bila jedna od najskuplje odjevenih žena u zagrebačkoj Gradskoj skupštini.