Play ponuda
Play ponuda
INSTAGRAM DNEVNICI

Nataša Janjić Medančić o životu s klincima: 'Često je pakleno, oboje su još u pelenama...'

Glumica uspješno balansira između privatnog i poslovnog života, ali priznaje kako to ponekad zna biti izazov

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 12.4.2022. u 10:30
Play ponuda

Proslavljena domaća glumica Nataša Janjić Medančić uz primarni posao, a to je gluma, tu i tamo uspije nešto zaraditi i od Instagrama. Tamo poglavito prikazuje  obiteljski život sa suprugom, liječnikom Nenadom Medančićem i njihovo dvoje djece koja su im, priznala je glumica u nekoliko navrata, život izokrenuli naopačke. Na posao se vratila prošle godine nakon gotovo dvije godine porodiljnog dopusta, a vrlo brzo je naučila kako balansirati privatni i poslovni život. Sada je za svoje obožavatelje napravila pitalicu na društvenim mrežama, a uz nekoliko pitanja o glumi, nikako nije moglo proći bez onih o dječici.

"Među mojima je razlika 17 mjeseci. Oboje su još u pelenama. Često je pakleno, ali između svakodnevnog spašavanja njihovih života, događaju se i minute kada se grle, zaigraju i međusobno paze. Nadam se da će toga biti više, a da će biti pjesma, obećavaju ljudi, to tek nakon četiri ili šest godina. Znači još koja godina rovovskih bitaka“, napisala je Nataša i dodala kako vrtić u tome slučaju spašava stvar. Posljednje dvije godine nije im bilo lako, što zbog pandemije, a što zbog potresa - stradao je njihov dom u centru grada pa su otamo odlučili trajno iseliti. Nešto dalje centra, ali su i dalje u metropoli.

„Savršen osjećaj je maknuti se iz centra, blizina je svih potrebnih sadržaja i najvažnije - mirno spavam“, napisala je glumica. U životu je zbog djece morala posložiti i neke prioritete, a o usklađivanju majčinstva i profesije govorila je nedavno za portal Razgovori.

Nataša Janjić Medančić najčešće je dobivala odbijenice na poslu zbog toga što je prelijepa za ulogu

"Ni u jednoj profesiji se to muškarce ne pita, a žene gotovo uvijek. Izazovno je u svakom slučaju. Kad je majka odsutna od kuće, mora pripremiti logistiku da bi oslobodila vrijeme za posao. A tu je i mentalna okupiranost koja je uvijek prisutna. Moram reći da ona i nije loša jer ti donosi drugu vrstu redukcije u poslu, drugi način slaganja prioriteta i odmicanja od nekih nepotrebnih stvari", rekla je Nataša.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
slavni glumac

Enis Bešlagić u društvu kćeri i supruge koje ne viđamo često: Asja više nije malena, a s Ninom ima poseban odnos

Play ponuda

Više s weba