Play ponuda
Play ponuda
Treća godišnjica

Nataša Janjić Medančić suprugu posvetila dirljivu objavu: 'Da me ponovno pita, ne bih mogla odbiti'

Emotivna objava povodom treće godišnjice braka

Image
Foto: Instagram
RTL.HR/ 12.11.2021. u 11:15
Play ponuda

Poznata domaća glumica Nataša Janjić Medančić prije tri godine udala se za ortopeda Nenada Medančića, a jučer mu je, povodom godišnjice braka, posvetila dirljivu objavu.

"Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA. Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim.
Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno - ono dobro toliko je najbolje da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti", napisala je ispod fotografije na kojoj se supružnici drže za ruke zagrljeni. 

Podsjetimo, par se upoznao preko zajedničkih prijateljca, voditeljice Marijane Batinić i njezinog supruga Mateja, a vjenčali su se u tajnosti. Nedugo nakon toga Nataša je otkrila da im stiže prinova, i sredinom veljače 2019. godine u život im je stigao Toni, a prošle godine stigla je i malena Kaja. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
za rtl.hr prisjetila se djetinjstva

Borna Kotromanić o blagdanima nekad i sad: 'Božić je postao masovni cirkus iliti kolektivno ludilo'

Play ponuda

Više s weba