Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
130 PAMETNIH SAVJETA

Naučite kako se ponašati na Facebooku

Što vas živcira na Facebooku? Previše statusa? Foto albumi kojima nema kraja? Niste jedini! Hrvatski korisnici društvenih mreža sastavili su zato bonton i izdvojili 130 savjeta lijepog ponašanja.

RTL/ 2.1.2012. u 18:18
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ono što vrijedi u stvarnom životu trebalo bi vrijediti i u virtualnom svijetu! Donosimo vam neke od najiritantnijih stvari na Facebooku.

Nemojte gnjaviti ljude stotinama zahtjeva dnevno za igrice i razne aplikacije, nelajkajte sami sebi statuse, linkove ili slike. Također, tko želi vidjeti album s 200 slika vašeg kućnog ljubimca u svim mogućim pozama?!

To su samo neki od savjeta iz prvog hrvatskog bontona na društvenim mrežama. Korisnici su izdvojili 130 pravila ponašanja, što je pristojno, a što nepristojno na društvenim mrežama.

Facebook je tako za neke postalo mjesto za ispucavanje što za mnoge druge korisnike znači - digitalno maltretiranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jer što napraviti ako vas netko stalno bocka, odnosno 'pouka'. Ili ako netko stalno urla, što na internetu znači da sve piše velikim slovima. Facebook zlostavljači će uvijek pronaći način da vas iritiraju, bilo samo vas ili zajedno s gomilom ljudi.

Na taj način počinje invazija besmislica na Facebooku. Ali, uvijek imajte na umu jedno pravilo  koje sigurno zaslužuje prvo mjesto: Samo Chuck Norris može napisati što hoće i komentirati kako hoće.

Upravo se čita

Image
IZRAZI LICA GOVORE SVE

FOTOGALERIJA - Ovako su izgledali kandidati 'Braka na prvu' prije nego što su ugledali svoje buduće supruge!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
gdje je nestala?

Sjećate se bivše supruge Nike Kranjčara? Samozatajna Simona nakon razvoda povukla se iz javnog života, a sreću pronašla u odvjetniku

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba