Ostalo

Navodna cura Ante Rebića pohvalila se velikim uspjehom! Klara uči i talijanski, možda planira selidbu u...

Rebić vrijeme trenutno provodi u Milanu, a njegova navodna djevojka prošlog se mjeseca hvalila uspjesima u Zagrebu. Klara je orijentirana na akademska postignuća, a društvene mreže i eksponiranje nimalo je ne zanimaju

RTL.hr
23.11.2021 11:10


Dok Ante Rebić na svom Instagramu citira "Zabranjeno pušenje" na objavi otprije desetak dana, njegova navodna djevojka Klara Pinjuh bilježi nove akademske uspjehe. Iako su joj društveni profili zatvoreni, prije nešto više od mjesec dana pohvalila se diplomom s Akademije za politički razvoj, a koja je bila logičan odabir za ovu uspješnu studenticu Fakulteta političkih znanosti.

Da joj je obrazovanje jako važno, svjedoči i jedna zagrebačka škola stranih jezika, a u kojoj je Klara odlučila učiti talijanski jezik. Ova djevojka iz Mostara dvije je godine na fakultetu bila studentska pravobraniteljica te stručna suradnica studentske pravobraniteljice Sveučilišta u Zagrebu. Ima iza sebe i Rekotorovu nagradu te stažiranje u Europskom parlamentu u Bruxellesu. Sve te podatke navodi spomenuta škola za strane jezike, a koja, kao što smo napisali, usavršava Klarin talijanski.

Možda ju baš taj jezik zanima upravo zbog Ante Rebića , koji svoju karijeru gradi u Milanu, a gdje ga Klara navodno posjećuje kada joj obaveze to dopuštaju.

Da su zajedno, počelo se šuškati nakon što je Klara s Rebićem provela ljetne praznike u Grčkoj. Na Instagram Storyju objavila je video dobro raspoloženog Rebića kako vozi automobil po Mikonosu.

Poznato je, inače, da se uspješna studetica u slobodno vrijeme bavila i modelingom. Ova djevojka je, sigurni smo, oduševila i Rebićevu obitelj, koja je u fokus došla tijekom SP-a u Rusiji. Tada je Rebićeva majka izjavila da je njezin sin slobodan, a žene su naprosto izgubile razum. Temperamentni Imoćanin tada je bio glavna tema, no on se o ljubavnom životu nikada nije oglašavao. Diskretan je i danas, kada navodno već par mjeseci ljubi samozatajnu Klaru.