Ostalo

Ne možemo se nadiviti ljepoti i stilu 45-godišnje Hrvatice koja izgleda kao da joj je 20

U kratkim hlačama i crnom sakou Branka je naglasila vitke noge i dekolte, a pogledi su bili i na njezinim visokim čizmama koje su samo nadopunile odličnu jesensku kombinaciju.

Tabloid.hr
25.09.2020 17:00

Sinoć su u novouređenom CineStar kinu Gold Class by PREMIUM VISA u Zagrebu, održane dvije paralelne specijalne projekcije, trilera 'Ava' s Jessicom Chastain i Colinom Farrellom u glavnim ulogama te biografskog filma Radioaktivna o turbulentnom životu znanstvenice Marie Curie.

Branka Krstulović

(FOTO: John Pavlish)

U ovom posebnom eventu uživale Jadranka Islamović, Branka Krstulović, Iva Radić, Matija Vuica, Kristina Radić, Kornelija Knez, Marijana Oreb, Dubravka Jusić, Danijela Vinceković, Irena Šribar Radić, Aranka Paštrović Lucić te mnoge druge.

Posebnu pažnju, kao uvijek, privlačila je Branka Krstulović , i to činjenicom da i 45 godina može održati beauty i modnu lekciju puno mlađim ženama.

Branka Krstulović, Iva Radić, Matija Vuica i Kristina Bradač

(FOTO: John Pavlish)

U kratkim hlačama i crnom sakou, Branka je naglasila vitke noge i dekolte, a pogledi su bili i na njezinim visokim čizmama koje su samo nadopunile odličnu jesensku kombinaciju.

Supruga poduzetnika Hrvoja Krstulovića i majka dvoje djece,i danas je na listama najljepših Hrvatica, a davne 1994. godine nosila je titulu Miss Hrvatske .

Iste je godine osvojila i laskavu titulu Miss Europe. Bilo je to "zlatno doba misica", kako su ga nazivali domaći mediji, kada su se istaknule i Fani Čapalija, Anica Kovač, Lejla Filipović .

Branka Krstulović

(FOTO: John Pavlish)

Tada Branka Bebić privlačila je pažnju medija i zbog kratkog braka s glazbenikom Sandijem Cenovom koji ju je javno zaprosio legendarnom pjesmom "Žena budi mi ti". Ipak, poduzetnica je pravu ljubav našla tek s Hrvojem Krstulovićem s kojim se upoznala na Hvaru.