Play ponuda
Play ponuda
večer filmske glazbe

Ne propustite 'U svom filmu' s glazbom Tončija Huljića iz popularnih serija i filmova

Večer filmske glazbe koja će povezati najljepše teme filmskih i TV klasika poput Igre prijestolja, Kuma, Mirisa žene i Tko pjeva zlo ne misli, s glazbom Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova, a završiti spektakularnom izvedbom velikog evergrina 'Dva put san umra' koju ćemo prvi put čuti uživo na koncertu.

Image

Gala večer uz Ninu Badrić i Petra Grašu

Foto: Promo
Tabloid.hr/ 12.4.2019. u 8:00
Play ponuda

Budite "U svom filmu" i 3. svibnja ne propustite veliki finale - posljednji koncert Off ciklusa u ovoj sezoni!

Nakon rasprodanog koncerta Vlatka Stefanovskog koji je podigao cijelu dvoranu na noge, za završetak ovosezonskog Off ciklusa pripremamo pravi glazbeni spektakl - "U svom filmu"!

Najveći majstori filmske glazbe - Morricone, Rota, Williams... U filmskim i TV klasicima: Igra prijestolja, Harry Potter, Kum, Miris žene i Tko pjeva zlo ne misli... Nezaboravan doživljaj za sve ljubitelje filmske glazbe!

Image
Foto:
Image

A u drugom dijelu programa: glazba Tončija Huljića iz popularnih TV serija i filmova sa spektakularnom premijerom velikog evergrina 'Dva put san umra' - s gotovo 700.000 pregleda na Youtubeu, koju ćemo sada prvi put čuti u živoj koncertnoj izvedbi!

Ovo je doista program - "U svom filmu"! A na pozornici Lisinskog: veliki orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Mirana Vaupotića, potom Tonči Huljić i njegov Madre Badessa Band, sopranistica Antonella Malis koja će nastupiti u poznatim temama Golikova remek djela 'Tko pjeva zlo ne misli' te Hana Huljić, a uz sve njih i članovi Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić.

Večer filmske glazbe koju jednostavno morate doživjeti!

Petak, 3.5., Lisinski u 19:30 - Isključite probleme, uključite glazbu. I budite "U svom filmu"!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba