Ostalo

Obožavatelji ovo nisu očekivali: Neda Ukraden pokazala kako je izgleda prije 36 godina

Ima jedna stara izreka koja kaže da su neke žene poput vina - što zrelije o bolje, a atraktivna baka to i dokazuje

RTL.hr
10.09.2021 14:30

Pjevačica Neda Ukraden nedavno je zakoračila u osmo desetljeće, ali to ju ne sprječava da i dalje 'žari i pali' estradnim nebom. Iako je desetljećima unazad poznata i kao jedna od najljepših žena na ovim prostorima, Neda sebe nikada nije doživljavala kao seks bombu.

neda ukraden

Ima jedna stara izreka koja kaže da su neke žene poput vina - što zrelije o bolje, a atraktivna baka to i dokazuje. Sada je na svom Instagramu objavila fotografiju iz 1985. godine na kojoj pozira s dječakom, a potom i fotografiju iz 2021. na kojoj pozira sa sinom spomenutog dječaka iz '85.

Neda Ukraden, osim što sjajno izgleda, završila je dva fakulteta – pravni i filozofski – smjer engleski jezik i književnost

Riječ je o najboljem prijatelju njezinog šestogodišnjeg unuka Dušana i njegovom ocu koji su, sudeći po fotografiji, veliki obožavatelji spomenute pjevačice.

''Na lijevoj slici je otac, snimljeno prije 36 godina, a na desnoj slici njegov sin, preslatki Moma, najbolji Duletov prijatelj, snimljeno danas.Ova slika mi više znači od mnogih nagrada!Hvala vam za višedesetljetnu ljubavi poštovanje!'', napisala je Neda ispod mini vremeplova.

Pročitajte još
Neda Ukraden shrvana: 'Đorđe je širio ljubav i pričao gorke istine'

Pratitelji nisu krili oduševljenje pa su objavu zatrpali pozitivnim komentarima. ''Tebi vrijeme ne može ništa. Lijepa bila i ostala. Ovo nisam očekivao pa ti ženo ne stariš'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.