Play ponuda
Play ponuda
VREMEPLOV

Obožavatelji ovo nisu očekivali: Neda Ukraden pokazala kako je izgleda prije 36 godina

Ima jedna stara izreka koja kaže da su neke žene poput vina - što zrelije o bolje, a atraktivna baka to i dokazuje

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 10.9.2021. u 14:30
Play ponuda

Pjevačica Neda Ukraden nedavno je zakoračila u osmo desetljeće, ali to ju ne sprječava da i dalje 'žari i pali' estradnim nebom. Iako je desetljećima unazad poznata i kao jedna od najljepših žena na ovim prostorima, Neda sebe nikada nije doživljavala kao seks bombu. 

Image
Foto: privatni album
Image
privatni album

Ima jedna stara izreka koja kaže da su neke žene poput vina - što zrelije o bolje, a atraktivna baka to i dokazuje. Sada je na svom Instagramu objavila fotografiju iz 1985. godine na kojoj pozira s dječakom, a potom i fotografiju iz 2021. na kojoj pozira sa sinom spomenutog dječaka iz '85. 

Image
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
Image
Tomislav Miletić/Pixsell

Riječ je o najboljem prijatelju njezinog šestogodišnjeg unuka Dušana i njegovom ocu koji su, sudeći po fotografiji, veliki obožavatelji spomenute pjevačice. 

''Na lijevoj slici je otac, snimljeno prije 36 godina, a na desnoj slici njegov sin, preslatki Moma, najbolji Duletov prijatelj, snimljeno danas. Ova slika mi više znači od mnogih nagrada! Hvala vam za višedesetljetnu ljubav i poštovanje!'', napisala je Neda ispod mini vremeplova. 

Image
jedan jedini

Neda Ukraden shrvana: 'Đorđe je širio ljubav i pričao gorke istine'

Image
jedan jedini

Neda Ukraden shrvana: 'Đorđe je širio ljubav i pričao gorke istine'

Pratitelji nisu krili oduševljenje pa su objavu zatrpali pozitivnim komentarima. ''Tebi vrijeme ne može ništa. Lijepa bila i ostala. Ovo nisam očekivao pa ti ženo ne stariš'', samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JASAN STAV

Mirna Berend i Mario Valentić javno poručili pojedincima: 'Učini dobro djelo i ne reci to nikome'

Play ponuda

Više s weba