Ostalo

Nekad su bježali u klubove, a sada čitaju knjige o psihologiji: Doznajte sve o novoj generaciji Dinamovih...

Iako nalikuju na vruće modele s naslovnica časopisa - ovo su novi dinamovi 'klinci' - dečki koji su nas doveli do četvrtfinala Lige prvaka.

RTL Exkluziv
27.03.2021 18:30

I nas zanimaju statistike, pozicije i 'golovi' - ali mi istražujemo ono o čemu se govori van terena!

Pa krenimo s 23-godišnjim Lovrom Majerom! Ovaj Zagrepčanin ljubi magistricu ekonomije i modela - Paulu Puškaš. Iako svi već duže vrijeme znaju za njihovu vezu - oni je sramežljivo skrivaju. Tek su jednom objavom kako zajedno ručaju potvrdili natpise o ljubavi. A osim Paule i dobre hrane, Lovro očito voli 'pojesti' i dobru knjigu!

Kako bi ostao hladne glave nakon trika kojim je srušio velikog Mourinha, 28-ogodišnji Mislav Oršić poseže za terapijama supruge Suzane. Djevojka iz Sesveta i dečko s Malešnice zajedno su od tinejdžerskih dana, a vjenčali su se 2018. kada su i krstili sina Manuela! Drugi sin Ivano stigao im je u veljači ove godine.

A puno se priča kako su lijep par golman Dominik Livaković, rođeni Zadranin i godinu dana starija Zagrepčanka Helena Matić. U vezi su više od tri godine, a upoznali su ih prijatelji.
Ona, kažu mnogi, nalikuje Meghan Markle, no 26-ogodišnji nogometaš njezin je princ!

A rubrika - sretni, zaljubljeni i uskoro roditelji rezervirana je za 26-ogodišnjeg Brunu Petkovića i šest godina stariju bivšu manekenku Ivu Šarić.

Trenutno najvrući igrač tabloidnih rubrika zove se Lirim Kastrati. Odnosno, ne on nego njegova odabranica, 24-ogodišnja Anđela Šimac, a njezin glavni poslovni poduhvat profil je na Instagramu gdje je prati oko 60 tisuća obožavatelja.

Cijelu priču pogledajte u video prilogu!