Ostalo

Njezin Porsche bio je udarna showbiz vijest! Nekadašnja Miss Universe u ležernom izdanju uhvaćena u Splitu

Barbara Ljiljak u ležernom izdanju izgledala je odlično, a posebno joj dobro stoji njezin luksuzni Porsche

RTL.hr
23.03.2022 14:15

Nekadašnja Miss Universe Hrvatske, Splićanka Barbara Ljiljak , privukla je veliku pozornost kada je povodom 33. rođendana dobila Porsche. Automobil je bio poklon mladoj dami, koja ovih dana u svom limenom ljubimcu itekako uživa. Fotografirana je u Splitu u ležernom izdanju pri obavljanju dnevnih obaveza, kroz koje brže 'vozi' otkako je za rođendan dobila skupi automobil.

Budući da je Barbara za rođendan dobila Porsche, a usto je njoj i njezinoj ekipi pjevao slavni Saša Matić, logično je da su se svi mediji zainteresirali za proslavu, posao, ali i ljubavni život ove djevojke. O svemu je iskreno progovorila u intervjuu za RTL.hr, a koji nam je dala nakon što je vijest o rođendanu obišla sve medije.

barbara ljiljak

Foto: Snimio čitatelj

"Saša Matić je jedan od mojih najdražih glazbenika i velika želja mi je bila da on bude pjevač na mom rođendanu. Bila sam presretna kad se sve poklopilo i kad je pristao biti dijelom moje rođendanske zabave. Pjevao je svoje najveće hitove, međutim, bend je svirao i prekrasne Oliverove balade, ali i Severinine te Rozgine hitove. Atmosfera je bila zbilja odlična", ispričala nam je Ljiljak i otkrila tada je li je iznenadio automobil.

barbara ljiljak

Foto: Snimio čitatelj

"Porsche je i meni bio iznenađenje jer je stigao točno na dan mog rođendana iako je naručen nekoliko mjeseci ranije. Cure su se potom našalile i u dobrom raspoloženju ga ukrasile velikom rozom mašnom. Naime, mašna je bila dio uređenja interijera restorana, ali one su odlučile da se ipak više uklapa na samom autu. Sve to mi je bilo simpatično i nisam u tome vidjela ništa loše. Dapače, poslije je mašna poslužila i kao modni dodatak haljini tako da mogu reći kako se radi o najbolje iskorištenom ukrasu ikad", povjerila nam je Barbara.

barbara ljiljak

Foto: Snimio čitatelj

Zbog automobila su se pred restoranom pojavili i dečki u plavom, no bili su, rekla nam je Barbara tada, jako pristojni i ljubazni. "Policijski službenici su izašli na teren i odradili odgovorno svoj posao, moram naglasiti da su bili jako pristojni. Nakon što su dobili sve potrebne informacije i dokumente na uvid, uvidjeli su da je sve u najboljem redu stoga nije došlo do nikakve prijave ni kazne".