Play ponuda
Play ponuda
gdje je nestala nives?

Nema je već 2 tjedna: Nives Ivanišević komentirala zašto je odjednom nestala s radnog mjesta

Nives Ivanišević je u siječnju radne tjedne u radijskom eteru zamijenila radnim vikendima, a objasnila je kako joj je tako lakše zbog brige o sinčiću Oliveru.

Image
Foto: Instagram
Tabloid.hr/ 8.6.2021. u 13:00
Play ponuda

Ipak, supruge Gorana Ivaniševića već dva vikenda nema u eteru pa su se mnogi pitali gdje je nestala. Također, na njezino mjesto na Narodnom radiju stigao je glumac Matko Buvač. 

U telefonskom razgovoru za tportal je kratko prokomentirala: "Na malo duljem godišnjem sam, sve je okej!"

"S obzirom da je moj suprug dosta na putu, onda mi je lakše raditi tako vikendom, zapravo imam dva radna dana, a preko tjedna mogu više vremena provesti s djetetom što je meni užasno bitno.Kad čovjek ima bebu, onda ujutro je sve posvećeno bebi, hranjenje, igranje, druženje, presvlačenje i te neke stvari", otkrila je ljepotica u veljači ove godine kamerama Exkluziva.

Dok mama radi, Olivera čuva sestrična, a oko najmlađeg člana obitelji naravno pomaže i tata Goran.

"Meni ga čuva jedna super cura, tako da još Oliver ne ide u vrtić, krenut će u devetom mjesecu, htjela sam da ide s dvije godine, pa sam onda pomaknula na tri godine i ona ga čuva, super je zato što je ona sestrična od moje šogorice, tako da to je sve nekako u obitelji i nemam taj stres ostaviti bebu s nekim nepoznatim. Meni je puno zapravo lakše kad mi je suprug tu zato što on ima već svoje dvoje djece tako da on je tu očinsku ulogu jako dobro odradio, tako da mogu se na njega osloniti u svemu i naravno on na mene kada je na putu, onda uopće niti ne zna da ima dijete", rekla je tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Bračni par Ivanišević nedavno se vratio s egzotičnog godišnjeg odmora, no lokaciju nisu otkrivali.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PRVI DIO

'Kobni' seks, kućni uradak, zalijevanje šampanjcem: Najveći skandali koji su potresli hrvatsku scenu

Play ponuda

Više s weba