Play ponuda
Play ponuda
OGLASIO SE I ODVJETNIK

Nemeš i Marijana uhvaćeni zajedno!

Svi oni koji su se nakon finala Big Brothera kladili u obnavljanje ljubavi između Marijane i Nemeša - bili su u pravu! Nakon što nam je Marijana potvrdila pomirenje, par je snimljen na putu za Beograd u kojem će, daleko od znatiželjnih pogleda, provesti nekoliko dana.

rtl.hr/ 3.8.2011. u 19:13
Play ponuda

Tko prizna, pola mu se prašta – stara je poslovica koja najbolje opisuje najnoviji razvoj događaja oko Marijane i Nemeša.

U intervjuu za srpski Story, Nemeš je, naime, priznao da je konačno detaljno pregledao sve snimke Big Brothera i ustvrdio da Marijana nije napravila ništa pogrešno. Nedugo nakon toga, čitatelj 24sata snimio ih je kako autocestom voze prema Beogradu, što bi značilo das u se Marijanini snovi napokon ostvarili.

Usporedno s velikim pomirenjem, odvija se Marijanina brakorazvodna parnica. S nekad voljenim Ivanom Čvrljkom pobjednica Big Brothera uskoro će se sresti na sudu.

Marijanin suprug se svim silama bori za skrbništvo nad njihovom kćeri, koja trenutno vrijeme podjednako provodi i kod oca i kod majke.

U pitanje je dovedena i Marijanina novčana nagrada. Predstavlja li i više od sto tisuća eura bračnu stečevinu, odlučit će sud.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ISKRENA DO KRAJA!

Leksikon RTL.hr-a! Kristina Mandarina otkrila koju pjevačicu najradije sluša i tko joj je bio prva simpatija

Play ponuda

Više s weba