Play ponuda
Play ponuda
vrhunski glazbenici

Neno Belan i Marko Tolja posebni gosti Las Vegas Showa u Laubi

Obojica glazbenika već su dobro poznata domaćoj javnosti te svojim pjesmama i nastupima oduševljavaju gdje god se pojave

Image
Foto: Anamarija Vartabedijan
Tabloid.hr/ 27.2.2019. u 10:27
Play ponuda

Posebni gosti Las Vegas Showa koji će se održati u zagrebačkoj Laubi 30. ožujka ove godine bit će sjajni Neno Belan i Marko Tolja!

Obojica glazbenika već su dobro poznata domaćoj javnosti te svojim pjesmama i nastupima oduševljavaju gdje god se pojave. Publika u Laubi imat će jedinstvenu priliku poslušati ova dva vrhunska pjevača u novom ambijentu, upravo na ekstravaganzi koju priprema organizacija Las Vegas Showa.

Image
Foto: Anamarija Vartabedijan
Image
Anamarija Vartabedijan

FOTO: Anamarija Vartabedijan

Uz Roberta Marekovića, lidera Swingersa, pjevačica i domaćica showa će biti maestralna Danijela Večerinović. Publiku očekuju poznate melodije, ("New York, New York", "La Bamba", "Crazy Little Thing Called Love", "Viva Las Vegas"...) u raskošnim aranžmanima benda sastavljenog od 11 članova s poznatim gostima, a show će oplemeniti plesačice u raskošnim Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre, plesna škola swinga te naravno puna Lauba i sjajna atmosfera.

Image
Foto: Anamarija Vartabedijan
Image
Anamarija Vartabedijan

FOTO: Anamarija Vartabedijan

Kako je već najavljeno, Las Vegas Show napravljen je u maniri klasičnog zabavljačkog showa koji možete naći na najpoznatijoj vegaškoj ulici znanoj kao „Strip“, a priprema se već mjesecima. Vegas show je raskošan, dinamičan, šaren i baziran na repertoaru grupe Swingers koja nosi iskustvo nastupanja u čak deset zemalja. 

Showu je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić, a kroz to dinamično glazbeno putovanje vodit će vas Robert Mareković, koji ne samo da je lider banda Swingers nego i cijenjeno radijsko voditeljsko ime. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti legendarni Tomo Ricov. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavu Entrio.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
nadamo se da čovjek nije doživio srčani

Ako nije na fejsu, nije se dogodilo: poseksali se u live streamu pa tagirao djevojčinog oca

Play ponuda

Više s weba