Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
SRETAN KRAJ TUŽNE PRIČE

Neobična ljubav u Zaprešiću: kujica Sara bezgranično voli svinjicu Elzu!

Prekrasna ljubav rodila se u Zaprešiću između kujice Sare i vijetnamske svinjice Elze. Spojila ih je tužna sudbina. 16 dana staroj Elzi majka je uginula pa ju je Sara prihvatila kao svoju bebu. Čuva je, čisti, brine se o njoj i što je najvažnije, bezgranično je voli.

M.B./Hina/ 20.3.2015. u 8:43
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Elza je u Sarin život ušla prije nekoliko dana kada je zbog smrti majke topli dom našla uz ovu osjećajnu mješanku. A ljubav im se dogodila na prvi pogled!

"Elza je vijetnamska svinjica stara 16 dana. Mama joj je uginula i iz toga razloga je došla do nas. Bilo ih je sve ukupno osam i Elza je jedna od preživjelih", objasnila je vlasnica Magdalena Putanec.

Na životu ju je održala Magdalenina bezuvjetna briga i puno pseće ljubavi! Sara je Elzu odmah prihvatila kao vlastito mladunče. Sretan završetak pomalo tužne priče, u kojoj je Elza dobila zamjensku mamu!

Malena Elza u kuću je donijela puno veselja i smijeha, ali i obveza! Stara tek nešto više od dva tjedna zahtjeva stopostotnu brigu, baš kao i sva novorođenčad!

"Ona je stvarno po tom pitanju zahtjevna, ali to je samo moment buđenja, ovo sve ostalo ide u rok rada. Svakih sat i pol se dižemo i hranimo ju. Sara je već naviknula na to i prebaci se samo na drugu stranu kreveta i nastavlja spavati", opisuje Magdalena.

Svoju stranu kreveta još uvijek čvrsto drži Magdalenin dečko Željan, koji protiv svinjice u vlastitoj postelji nema ništa!

Vjerujemo da Željan nije ni sanjao da će spavati s vijetnamskom svinjicom, isto kao što niti  Sara nije mogla zamisliti da će odgajati praščića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
impresivne... brojke

Najbujnije grudi Sesveta! Marija Meglaj prava je Instagram senzacija

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba