Ostalo

Neobični izvanzemaljac konačno nam se pokazao!

13. lipnja Zagrebom se od ranog jutra putem radio postaja i medijskih portala počela širiti vijest o padu neindentificiranog letećeg objekta.

RTL
20.08.2013 12:07

Dok je neke građane ova vijestuznemirila do te mjere da su kontaktirali policiju, neki su mislili kako se samo radi o nekakvoj kampanji.

Odmah je pokrenuta Facebook stranica na kojoj se od jutra zakotrljala žestoka rasprava o prirodi navedenog događaja. Samo nekoliko dana kasnije, iz anonimnog izvora stigao je video za koji se tvrdilo kako predstavlja zemaljski video dnevnik bića koje je upravljalo srušenom letjelicom.

U naredna dva mjeseca na istu adresu je stiglo šest nastavaka dekodiranog video dnevnika iz perspektive navodnog posjetitelja. Promatrali smo kako neopaženo izlazi iz jezera u potrazi za vrlo konkretnim kemijskim elementima i molekulama koji su redovito imali veze sa zemaljskom hranom.

U posljednjoj epizodi Zagreb Alien video dnevnika, neobično biće nam se konačno pokazuje te nam otkriva pozadinu pada broda u jarunsko jezero, kao i razlog svojeg privremenog boravka na Zemlji.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.