Play ponuda
Play ponuda
slavni vizionar

Neobičnim nastupom Vidoviti Milan započinje novo poglavlje!

Vidoviti Milan, poznat po svojim u najmanju ruku neobičnim predviđanjima, vratio se na javnu scenu s novim šouom. A samo za našu emisiju predviđa važne životne stvari, primjerice, kad će estrada dobiti novog Mišu Kovača te kad se točno možemo nadati prvoj hrvatskoj predsjednici.

RTL/ 10.10.2013. u 18:14
Play ponuda

Silna je magija stigla u Hrvatsku i dočekana je s oduševljenjem. Nakon što je posljednjih godina prorekao na tisuće sudbina i nasmijao milijune poklonika, Vidoviti Milan je uspio zauzdati silu velike magije kojom barata.

"Smatram da što si popularniji, to si ljepši, ali ja sam isti čovjek, možda i ružniji, tako da posljedice magije ne znam, to jedino morate pitati žene, ja ne znam ništa o tome", izjavio je Milan Radonjić, poznatiji kao Vidoviti Milan.

Ali zna kako privući ljude željne odgovora na pitanja koja ih muče.

Na njegov zagrebački nastup svi su došli uvjereni da će se dobro nasmijati, a 'Milan Tarot show' koji radi u suradnji s Tonijem Jeričevićem, pokazao se kao dobar kupus svega najboljeg što je Vidoviti Milan radio na televizijama, dok mu oni koji su se drznuli reći da je šarlatan nisu zabranili rad.

Svojim šouom je gotovo pa napunio samo mali prostor u KSET-u. Može Milan bolje i više. Ali dosta o šou, kad smo tamo ionako stigli kako bismo od najvećeg vidovnjaka Balkana doznali odgovore na pitanja koja Hrvatima noćima ne daju spavati.

Problem je u tome što mu nakon svih ovih godina lupetanja i svih milijuna ulupanih na 060 brojeve, mnogi doista vjeruju. A to i jest najveća magija od svih.

Više pogledajte u prilogu!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
BIVŠA SUPRUGA NAŠEG GIMNASTIČARA

Ana Ude vratila se staroj ljubavi nakon što je početkom ljeta obznanila prekid: 'Uvijek si bio samo ti'

Play ponuda

Više s weba