Ostalo

Bivši reper Nered otvoreno o bolesti: 'Našli su mi tumor, sve je stalo'

Bivši reper na društvenoj mreži podijelio je detalje najtežih dana u svom životu. Naime, prije četiri tjedna otkriven mu je tumor na mjehuru

Tabloid.hr
04.04.2017 09:37

"Prije 4 tjedna bio sam na sistematskom pregledu u Madirad poliklinici. Otkrili su mi nešto na mjehuru. Isti tren sam poslan u Vinogradsku, na hitnu gdje su mi ponovili ultrazvuk i pozvali primarijusa Dr. Štimca s urologije. Primarijus pogleda snimku i naruči me na cistoskopiju za dva dana. Prođu duga dva dana i na cistoskopiji primarius kaže, premlad je, moramo ga operirati što prije .. i zove anesteziologa. Za 2 tjedna zakažu termin operacije a mene ostave u jadu i nevjerici jer na svim uputnicama piše sumlja na zloćudni tumor. Moj se život zaustavio.", napisao je između ostalog Marko Lasić poznatiji kao Nered na društvenoj mreži.

Iako ima samo 37 godina, Nered je otkrio kako je nedavno operirao tumor na mjehuru koji mu je otkriven na sistematskom pregledu.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Moj se život zaustavio. Sve je stalo, telefoni, mailovi, potrebe, želje, obveze .. više ničeg nije bilo osim te dijagnoze i praznine. Nevjerica, kako je to moguće, kako ću to objasniti djeci, .. koje su mi šanse, s čim se to borim ako se borim, .. strah, koliko mi je ostalo, kako ću to pobijediti, što je uzrok tome..Vjernik sam pa kažem sve u Božje ruke, i probdijem dugu mučnu noć gledajuću u krevetu klince i ženu.", opisao je iskreno svoje strahove Marko. Opisao je kako je tekao cijeli proces, odlaska liječniku, pregledi, ali i kakav je rezultat svega.

"Histološki nalaz je gotov. Radi se o tumoru niskog malignog potencijala.Sada kada je sve gotovo, znam točno što prolaze ljudi s ovakvom dijagnozom i zato se osjećam dužan napisati ovaj post. Ovaj post sam napisao da ne zaboravim koliko je malo potrebno za sreću. Post sam napisao da ne zaboravim da smo najveće blago jedni drugima.Ovo je iskustvo koje ne želim zaboraviti .. i praviti se kao da se nije dogodilo. Ovo je iskustvo koje me promijenilo, na bolje .. ,a moje molitve od sada će barem jednom tjedno biti uz one koji se nađu na putu ove podmukle bolesti", napisao je u dirljivoj objavi Nered i još jednom pozvao sve da odu na sistematski pregled jer je, taj pregled, njemu spasio život.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

Njegovi prijatelji, ali i fanovi poslali su mu podršku i čestitali mu na hrabrosti da sve to podijeli s njima.

Nered se inače prije nekoliko godina povukao s glazbene scene, iako i dalje snimi pokoju navijačku pjesmu. Otvorio je svoju marketinšku agenciju.Usretnom je braku te ima dvoje malene djece.