Play ponuda
Play ponuda
službeno potvrdili

Netflix najavio treću sezonu serije 'Stranger Things'

Dobre vijesti za sve zaljubljenike u seriju koja je osvojila svijet, 'Stranger Things' snima i treću sezonu

Image
Foto: ©Splash/Guliver images
Hina/ 2.12.2017. u 13:23
Play ponuda

Platforma za on line video emitiranje Netflix najavila je u petak u tvitu treću sezonu uspješne tv serije "Stranger Things" čija je druga sezona objavljena on line u listopadu.

"Trebamo li snimiti novu sezonu 'Stranger Things'", prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora. Polovicom popodneva "da" je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika. I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: "Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno".

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada. Tu brojku kao ni druge koje su objavili neslužbeni izvori, nije potvrdio Netflix.

To odgovara odazivu na najpopularnije serije u SAD-u poput "Živih mrtvaca" koja je u prosjeku okupila u zadnjoj sezoni 16,4 milijuna tv gledatelja uživo. Uspjeh je dakle zajamčio nove avanture skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani.

Smještena na početak osamdesetih godina, serija "Stranger Things" govori o kontaktima tog mjesta s paralelnim svemirom nazvanim "Upside Down" odakle dolaze čudovišna i moćna stvorenja.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba