Ostalo

Netflix najavio treću sezonu serije 'Stranger Things'

Dobre vijesti za sve zaljubljenike u seriju koja je osvojila svijet, 'Stranger Things' snima i treću sezonu

HINA
02.12.2017 13:23

Platforma za on line video emitiranje Netflix najavila je u petak u tvitu treću sezonu uspješne tv serije "Stranger Things" čija je druga sezona objavljena on line u listopadu.

"Trebamo li snimiti novu sezonu 'Stranger Things'", prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora. Polovicom popodneva "da" je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika . I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: "Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno".

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada. Tu brojku kao ni druge koje su objavili neslužbeni izvori, nije potvrdio Netflix.

To odgovara odazivu na najpopularnije serije u SAD-u poput " Živih mrtvaca " koja je u prosjeku okupila u zadnjoj sezoni 16,4 milijuna tv gledatelja uživo. Uspjeh je dakle zajamčio nove avanture skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani.

Smještena na početak osamdesetih godina, serija "Stranger Things" govori o kontaktima tog mjesta s paralelnim svemirom nazvanim " Upside Down " odakle dolaze čudovišna i moćna stvorenja.