Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tulum za pamćenje!

NETIPIČNO VJENČANJE O KOJOJ SU PRIČALI SVI! Korana Marović blistala u predivnoj vjenčanici na svojoj rap/r'n'b svadbi

Korana Marović otkrila nam je sve o svojoj divnoj svadbi. Proteklog vikenda poznata beauty influencerica uplovila je u bračnu luku sa svojim Borisom

Image
A.S./B.M./ 28.9.2022. u 20:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna od najpoznatijih hrvatskih beauty influencerica, kreatorica sadržaja, brend i community menadžerica udala se proteklog vikenda u Zagrebu. Na sjajno osmišljenoj svadbi Korana Marović uplovila je u bračnu luku, a na vjenčanju je s njom i njezinim suprugom Borisom slavilo niz poznatih imena domaće influencerske scene.

Za RTL.hr Korana je sumirala svoje dojmove, a otkrila i kako je teklo planiranje vjenčanja te tko stoji iza njezine bajkovite vjenčanice i haljine u koju se presvukla poslije ponoći. Ovo netipično vjenčanje bilo je sjajan tulum, a o čemu svjedoče i fotografije sa svadbe.

Image
Predivni!

Vjenčanje o kojem su svi pričali! Korana i Boris upriličili vrhunsku svadbu

Fotogalerija
Image
Predivni!

Vjenčanje o kojem su svi pričali! Korana i Boris upriličili vrhunsku svadbu

Fotogalerija

"Aposlutno svaki segment svadbe je ispao kako smo ga i planirali, tako da smo iznimno zadovoljni sa svim. Na svadbi smo počeli raditi otprilike godinu dana unaprijed, tako da nije bilo previše mjesta za stres. Odmah smo znali s kojim ljudima želimo raditi: DJ Indy kao jedini zabavljač, Cvit Happens za interijer, Karmen Poznić Božić za fotografiju… Nije bilo stresa čak ni na sam dan vjenčanja, kako sam se zapravo veselila uživanju s nama bliskim ljudima koje nemamo priliku često vidjeti", otkrila nam je mladenka.

Planiranje je Korani i Borisu pomoglo da ostvare sve svoje želje. A željeli su sjajnu rap & r'n'b zabavu s naglaskom na dobru hranu, DJ-a i plesanje. Kompatibilnost para bila je olakšavajuća okolnost, a priznaje to i sama Korana, koja je s Borisom dijelila ideju idealne svadbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto: Karmen Poznić Božić
Image
Karmen Poznić Božić

"Odlučili smo ako ćemo ikada raditi svadbu da će biti rap & rnb party s naglaskom na dobru hranu, DJ-a i cjelonoćno plesanje, kako nam sam čin vjenčanja u tradicionalnom pogledu i nema baš veliko značenje. Utoliko ideja je bila obostrana i zapravo smo stvari više-manje vizualizirali na isti način. U organizaciji naših želja nam je pomogla Iva Šojat iz brenda evanity.hr, kako je ovo bio tulum velikih razmjera i htjeli smo da sve prođe po planu".

I uzvanici su odlično reagirali na ideju para, dapače, kaže Korana, mnogi su se zabavili kao nikad. "Većinom dobivam upit kako je bilo starijima - za početak pozvali smo samo probrane prijatelje od roditelja i najuži dio obitelji i oni su se, vjerovali ili ne, zabavili kao nikad. Preoduševljeni su konceptom i ostali su s nama dugo u noć".

Upravo se čita

Image
HRANA KAO LIJEK

Zoran gotovo nikad ne jede ovu namirnicu zbog zdravlja: 'Potrebno je tražiti uzrok, a ne liječiti posljedice'

Image
Foto: Karmen Poznić Božić
Image
Karmen Poznić Božić

Mnoge mladenke će, uvjereni smo, zanimati i tko je potpisao savršenu vjenčanicu poznate influencerice. Budući da je s Ivanom Aldukom povezuje dugogodišnje prijateljstvo, bez razmišljanja se odlučila na suradnju s njime. "Inspiraciju smo vukli iz njegovih haute couture kreacija, u kombinaciji s malo staroholivudskog glamura koji odgovara uz Jimmy Choo cipele - jer od njih smo kretali. Htjela sam vjenčanicu koja podsjeća na večernju haljinu kako se nisam vidjela u tipičnoj vjenčanici i moram reći da smo napravili točno što sam htjela. Mala haljina je zamišljena kao kratka party haljina koju ću moći nositi još dugo, a posebnom je čini dekonstruirana mašna na leđima. Kako je bilo iznimno puno upita za haljine, nešto slično će biti dostupno u Aldukovoj novoj kolekciji u siječnju, unutar dijela luksuzne ponude vjenčanica", otkriva Korana. U obje svoje haljine izgledala je senzacionalno.

Svadbena priča Korane i Borisa na svim je poljima bila idilična i divna, no hoće li ostali slijediti njihov primjer i ugoditi, možda, vlastitim preferencijama umjesto običajima? Korana nije sigurna, no zbog njihove odluke i atmosfere jako je sretna. "Nisam sigurna koliko su Hrvati opušteni po pitanju kršenja tradicije, no nama je bilo bitno napraviti svadbu koja će prije svega zadovoljiti nas, a onda i naše internacionalne goste. Nije bilo janjetine, darivanja ili bacanja buketa - fokusirali smo se na stvari koje nama imaju smisla. Ako inspirira koga da se usudi napraviti ono što želi usprkos komentarima drugih - možemo samo biti zadovoljni radi toga", zaključila je sretno i ponosno Korana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bivša Miss Hrvatske

Ne možemo se nadiviti ljepoti i stilu 45-godišnje Hrvatice koja izgleda kao da joj je 20

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba