Ostalo

Neven Ciganović bez dlake na jeziku o bivšoj ministrici: 'Ona sebi, osim kilograma, natuče još jedno 10...

Saznajte tko su najgore odjevene osobe 2021. godine prema izboru Nevena Ciganovića i Hane Hadžiavdagić Tabaković, koja je gostovala u ovotjednom Modnom sudu

Marija Pajić
2022-01-23 18:30

Bez dlake na jeziku - odavno je stil Modnog Suda na čelu s našim Nevenom Ciganovićem Cigijem , koji u ovotjednom izdanju jedva čeka proglasiti najgore odjevene osobe 2021. godine - a u odabiru mega flopa pomoći će mu influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković .

Ekipa, je li to stilist postao zaboravljeno zanimanje?

"Nažalost, jest pogotovo među političarima koje ćemo danas imati priliku vidjeti tako da Cigi - mislim da te trebaju angažirati u ovoj godini", izjasnila seHana Hadžiavdagić Tabaković.

"Da, ja isto mislim da bi se trebao vratiti svojim korijenima i vratiti se stajlingu. U svim sferama javnog života imajako puno njih koji su podbacili prošle godine", rekao je Neven Ciganović Cigi.


Gabrijela Žalac

"U principu imam zamjerku na njezin stil. Malo mi je previše tetkast", tvrdi Cigi.

"Da, ali mlada žena", nadovezala se Hana.

Pročitajte još
Neven Ciganović komentirao Marka Grubnića: 'Zabljesnuli su me ovi konjski zubi'

"Mlada žena, bez obzira na njezinu funkciju i sve, ona se ne bi tako trebala oblačiti. U sabornici imamo prilike vidjeti i druge političarke koje izgledaju fenomenalno i oblače se u skladu s trendovima. Mislim da ona sebi natuče, osim kilograma, još jedno 10 godina više", smatra Cigi.

"Ona je mojih godina. Dakle, tu smo negdje, a izgleda sigurno 10 godina starije od mene", misli Hana.

"Nisam je još vidio u prugastom crno-bijelom odijelu. Zanima me kako joj to stoji", našalio se Ciganović.

"Grozan si", poručila je voditeljica Marija Pajić stilistu.


Ivana Kindl

"Zanijemila si. Je li moguće? što se dogodilo?", kroz smijeh je rekao Cigi koji se obratio Hani Hadžiavdagić Tabaković.

"Mislim, meni je ovo grozno. Ne znam, tu haljinu ne bih nikada obukla i ta frizura uz tu haljinukoja je slična mojoj danas. Ne znam...", iskrena je bila influencerica.

"Idete li kod istog frizera?", pitala je Marija Pajić Hanu.

"Izgleda da ne idemo", tvrdi 38-godišnja influencerica Hana.

"I ja mislim da ne idete", rekao je Cigi.

"U stvari, ona nema frizuru tu. Ovo nije frizura uopće. Ona kao da je oprala kosu pa eto 'Malo sam se posušila pa sam krenula na crveni tepih'", pojasnila je Hana.

Pročitajte još
Cigi u modnom sudu o Severininoj mami: 'Vjerojatno je stavila ovu šubaru pa Sevka dodala takozvane kozje...

"Prestrašno. Inače mi je ta haljina kao neki šlafrok iz 1970-ih i sama ova frizura je malo očerupana. Nju nemamo puno prilike vidjeti na javnim događanjima. Onda se pojavi na tako nekom događanju u ovakvom izdanju i onda se ne čudim što je ne zovu. Kužiš? Ako se ovakva pojaviš na najznačajnijem događaju sezone", bio je jasan Ciganović.


MarijaBorić

"Meni se čak ovo i sviđa", kazala je Hadžiavdagić Tabaković.

"Čekaj dokskine sako, molim te", dobacio je Ciganović.

"Siva boja uz baby rozu jako paše", pojasnila je Hana.

"Čekaj, skinut će se ona pa ćeš onda komentirati izdanje. Haljina je katastrofa i stoji joj užasno - kao neka vrećurina na njoj i bez obzira na to što je to neka baby roza pa bi kao trebala izgledati ženstveno i slatko u tome. Očajno", tvrdi Cigi.

"Zato sam ja mislila da je vesta", rekla je Hana.

"Taj škrlak na tu haljinu nema nikakvog smisla. Ne znam što je htjela postići tim lookom", nastavio je Neven.

"Upravo smo komentirali moje cipele koje su mom suprugu grozne. Dakle, svatko treba nositi stil koji mu se sviđa ", smatra influencerica.

Kako su NevenCiganovićCigi i Hana Hadžiavdagić Tabaković komentirali pjevačicu NinuKraljić i HDZ-ovog ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darka Horvata , pogledajte u nastavku Modnog suda.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.