Ostalo

Neven Ciganović nakon tetovaže Severine planira tetovirati još jednu 'kraljicu estrade'

Ovisnik o tetovažama Neven Ciganović ni sam ne zna koliko ima tetovaža, a otkriva i koju bi 'kraljicu estrade' mogao istetovirati

Tabloid.hr
02.12.2017 12:29

Neven Ciganović je, za 24 sata otkrio kako još uvijek skriva tetovaže od svoje majke, a na pitanje koliko ih ima nije znao točno odgovoriti.

Prisjetio se kako je prvu tetovažu, sunce na ramenu, napravio u trećem razredu srednje škole, a tetovažu je dugo skrivao od roditelja.

Modni stilist je među prvima u Hrvatskoj povećao usne kod Glumičića početkom devedesetih te je do sada napravio sedam estetskih zahvata.Osim povećanja usana, iz kojih je na kraju, navodno, poput Seve vadio silikon, smanjivao je nos tri puta, a dvaput je korigirao jagodice i podizao kapke.

Ovisnik o tetovažama ima istetoviranu Severinu koju je napravio prije sedam godina kada su bili u svađi jer se Severini nije svidio njegov prijeki modni sud.

Na pitanje je li došlo vrijeme da tetovira drugu "kraljicu estrade", Severininu rivalku Jelenu Rozgu Cigi priznaje da je razmišljao i o tome.

"Imao sam u planu Rozgu, ali svima im je za petama Lidija Bačić . Lile bi mogla prestići Rozgu", zaključio je Cigi za 24 sata .