Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
KOLUMNA BIVŠEG STILISTA

Neven Ciganović se pridružio posadi "Exkluziva"

S obzirom na reakcije koje je potaknuo sudjelovanjem u Celebrity Big Brotheru, Neven Ciganović bio je najbolji odabir za novog komentora u popularnoj emisiji.

Image

neven ciganovic neven ciganovic

D.K./ 17.12.2008. u 15:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

ZAGREB - U svom posljednjem ovogodišnjem izdanju, RTL-ov zvjezdani magazin "Exkluziv" premijerno donosi svojevrsni videoblog Nevena Ciganovića, osebujnog stilista i neizostavnog protagonista domaće javne scene. Popularni Cigi iz tjedna u tjedan će pratiti aktualna društvena događanja, a za svoju prvu TV kolumnu pripremio je pregled 2008. godine, u kojem će nas podsjetiti na lica i skandale koji su drmali tabloidima.

"Ne planiram nekakvu osvetu!", kroz smijeh odgovara Neven Ciganović na pitanje hoće li se u svojoj kolumni obračunavati s poznatim kolegama, kao što je u nekoliko navrata učinio na svom blogu. Posljednjih nekoliko godina poznat je upravo po britkom jeziku, ali i medijskom prepiranju s Markom Grubnićem, s kojim se javno mirio i svađao nekoliko puta, a takve će crtice iz njegovog života, kaže, mjesto naći i u njegovoj rubrici nazvanoj "Čušpajz".

Govoreći o televizijskim uzorima, Neven Ciganović ističe kako se za vrijeme boravka u SAD-u "navukao" na popularnu emisiju "Saturday Night Live", koja u Americi ima kultni status. "Ta se emisija bavi lakim temama na nevjerojatno smiješan i sarkastičan način. To je ono čemu ću težiti u budućnosti", najavljuje bivši stilist i TV zvijezda u nastajanju, čije ćete prve korake moći pratiti svake nedjelje u "Exkluzivu", počevši od 28. prosinca!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Only Fans

Pornografski sadržaj - može, ali i ne mora! Ove Hrvatice 'masne' novce zarađuju objavljujući eksplicitne snimke

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba