Play ponuda
Play ponuda
KAMO ODOŠE STILISTI...?

Neviđeni estradni neukus zapljusnuo dubrovačku Festu

Zabavnjačka estradna smotra pretvorila se u slavlje neukusa - metri satena potrošeni su na sablasno loše kreacije u kojima su pjevačice paradirale Dubrovnikom.

Image

festa festa

D.K./ 31.1.2009. u 17:22
Play ponuda

DUBROVNIK - Još uvijek nije poznato je li zbog tragične situacije došlo zbog zimskog odmora domaćih stilista ili su pak domaće estradne zvjezdice "čisto onako" odlučile preuzeti stvar u svoje ruke, ali jedno je sigurno - Festa 2009. pamtit će se po najgorim modnim izdanjima ikad viđenima na hrvatskoj estradi. Večer dobre glazbe donekle je, nažalost, pokvarila parada neukusa koje se ne bi posramio ni istočnjački turbofolk program ili pak bavarska večer zabavne glazbe.

Povodom dana Sv. Vlaha, zaštitnika Dubrovnika, pred stotinama posjetitelja u sportskoj dvorani nastupili su, među ostalima, Neno Belan, Ibrica Jusić, Sandi, Luka Nižetić i Zorica Kondža, ali najviše se pričalo o pjevačicama čiji su "modni dosezi" izazivali podsmijeh ne samo modnih kritičara, već i posjetitelja koji s modom nemaju nikakve veze, ali znaju da krpe viđene na pozornici nikad ne bi stavili na sebe, pa čak ni na svog najgoreg neprijatelja.

Hit večeri svakako je bila Marina Tomašević, ocvala pjevačica koja očito ni sama sebi ne želi priznati da više nema 18 godina. Dok je hrabro pokazivala dekolte, pjevačice iz grupe Feminnem, pojačane članicom Solu Fingersa Sanjom Parmać, prešetavale su se u satenskim plahtama, baš kao i Antonija Šola, koja je ponosno pokazala grozomornu večernju haljinu iz sredine devedesetih. Za kraj, tri gracije čija pjevačka karijera cvjeta otprilike kao i visibabe u rujnu - Emina Arapović, Ivana Kindl i Žanamari Lalić u izdanju koje nas još jednom podsjeća zašto su ono već godinama na estradnom dnu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
IMA POTPUNO NOVI ŽIVOT

Čak se i preimenovao: Bivši suprug Indire Levak Narcis Mujkić sada živi s megauspješnom Senadom Adžem na Floridi

Play ponuda

Više s weba