Ostalo

Nevjerojatan pothvat: Uspjela skinuti čak 127 kilograma!

Zbog svojih 250 kilograma napustila je školu, nije mogla samostalno ustati s kauča, polagati vozački, naći prijatelje. Bila je depresivna zbog čega je sve više jela. Sve dok na televiziji nije ugledala Donnu koja pokušava postati najdeblja žena na svijetu.

RTL
13.12.2011 18:20

20-godišnja Natalie ima 123 kilograma, 50 više nego što bi trebala imati. No, 127 manje nego što je imala prije tri godine. Ova mlada Amerikanka težila je nevjerojatnih 250 kilograma i doslovce se prepolovila. Gubila je otprilike kilogram tjedno, a motivacija joj je bio vlastiti video blog .

Ni sama ne zna kako je natukla četvrt tone. Zna samo da ju je debljina činila depresivnom zbog čega je jela sve više. Sve do trena dok na televiziji nije ugledala Donnu – Amerikanku od gotovo 300 kilograma koja se trudi postati najdeblja na svijetu.

Tada je shvatila da će Donni preuzeti titulu bez da to uopće želi. Ma koliko bila spremna, trebala joj je stručna pomoć. Ona planira skinuti još nekoliko desetaka kilograma i napokon početi živjeti poput svojih zdravih vršnjaka.