Play ponuda
Play ponuda
ŠOK I NEVJERICA

Nije primijetila da joj je na ruku istetovirao krivu riječ!

'Pohvalila sam se prijateljici, a ona mi je rekla: 'Dobro, a sad želim vidjeti pravu tetovažu'. I tada sam uočila pogrešku', otkriva Jerri koja je tetovažu platila oko 60 kuna.

Image
Foto: Youtube
M. B./ 19.7.2012. u 11:53
Play ponuda

Amerikanki JerriPeterson prošlog je mjeseca pripala čast da nakratko nosi olimpijsku baklju u Britaniji kao predstavnica jednog od sponzora Igara. S obzirom da je oduvijek željela napraviti tetovažu, odlučila je zauvijek na svom tijelu zapisati uspomenu na taj sretan dan.

Međutim, nije mogla ni zamisliti da će se cijela stvar zakomplicirati. Naime, tatto majstor umjesto riječi 'olimpijske' nesretnoj Jerri na ruku je napisao 'oilmpijske'. Amerikanka u prvi mah nije ništa primijetila.

"Pohvalila sam se prijateljici, a ona mi je rekla: 'Dobro, a sad želim vidjeti pravu tetovažu'. I tada sam uočila pogrešku", otkriva Jerri koja je tetovažu platila oko 60 kuna.

"Bila sam shrvana, ali ubrzo me raspoložio suprug koji se 'puknuo' od smijeha kada je čuo novost. Od tada se i ja smijem zajedno s njim", kaže Amerikanka i dodaje kako ne namjerava ukloniti 'disleksičnu' tetovažu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Vremeplov

Danas je jedna od najljepših Hrvatica: Iznenadit će vas kako je Dina Dragija izgledala prije nekoliko godina

Play ponuda

Više s weba