Play ponuda
Play ponuda
njemu baš i nije stalo...

Nije vas nazvao nakon izlaska? Otkrivamo zašto!

Konačno ste upoznali muškarca koji vam se baš sviđa, pozvao vas je na izlazak, ali se nakon njega nikad više nije javio. Ne, nije mu se zagužvalo na poslu i nije izgubio vaš broj. U čemu je stvar, doznajte u priči naše Petre Ravlić kojoj su sami muškarci otkrili neke, nama ženama nepoznate, činjenice o suprotnom spolu.

RTL/ 6.10.2014. u 17:31
Play ponuda

Našli ste se s onim za kojeg ste iste sekunde zaključile da je muškarac vašeg života - iskre su frcale, romantika je graničila s dobrim ukusom, a leptirići su u trbuhu izazvali tsunami - no, samo vama! Jer se nakog prvog spoja pokazalo da njemu... baš i nije stalo.

Vrijeme je glavni krivac i izgovor za svaku situaciju u kojoj će on pobjeći glavom bez obzira, a vi ćete kod kuće gruntati hoće li se javiti, kada i ako nije još, zbog čega. Da vam skratimo muke - ako se nije javio odmah, vjerojatno niti neće.

S druge strane, ukoliko ste mu se svidjele, javit će se odmah. One stare fore o tome da prije prvog poziva nakon spoja treba proći barem jedan dan više nitko ne prakticira.

"Što su ljudi stariji to su manje opterećeni vanjskim pravilima. Neće im to toliko značiti koliko će vjerovati svojoj procjeni druge osobe".

Naši sugovornici se slažu u jednom - ukoliko vam se netko zaista svidi, igrice nisu toliko zabavne i većina njih će radije odabrati "karte na stol" pristup. Pa i u slučaju negativnog ishoda sastanka kojeg je jedna strana doživljavala potencijalnim početkom veze.

"Nitko kome je stalo do druge strane, kome se svidi druga strana, a ostane bez nekog odgovora mu nije lako. Ono što se zna da pri tom nekom procesu tumačenja su dečki učeni i skloniji kasnije tumačenje stavljati van sebe. Što im olakšava, dakle nije do mene nego do sreće okolnosti, druge osobe. I onda to nekako manje težine stavlja na samu osobu", izjavila je TanjaDejanovićŠagadin, psiholog i psihoterapeut.

"Taj dio 'mi nismo kliknuli' i možda to je zbog nekih moji stavova, tipa vegetarijanac sam, može to biti ok, ali to ne doživljava kao da je to moj problem nego naprosto to ne funkcionira. Mi smo drugačiji, ali nisam ja zbog tog ni bolji ni gori", dodaje psihologinja.

U teoriji sve ovo zvuči lijepo i lako. No u praksi postoji tisuću irealnih zašto, mnogo manje realnih zato i nekolicina ružnih riječi upućena prema strani koja nas je otkantala. No i u takvom slučaju je bolje da odmah znate na čemu ste, jer ako njemu baš i nije stalo 24 sata nakon što ste se upoznali, vjerojatno mu nikada neće ni biti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
PR STRUČNJAK ZA RTL.HR

Vedran Strukar o splitskom ljubavnom trokutu: 'Karijera Marka Pecotića neće sada nazadovati nego napredovati '

Play ponuda

Više s weba