Ostalo

Nika Antolos progovorila o zlostavljanju: 'Od slabijeg udarca lagano raste prema sve jačem'

Pjevačica Nika Antolos često javno progovara o problemima koji je muče, a sada se osvrnula na zlostavljanje.

RTL.hr
13.02.2022 11:45

Pjevačica i nekadašnjačlanica grupe Feminnem Nika Antolos čestto koristi društvene mreže kako bi poslala poruke o određenoj situaciji ili problemu. Ovaj put progovorila je o zlostavljanju.

"Znate kako se čovjek privikava na okove zlostavljanja..? Ne sve odjednom, nego polako, od slabijeg udarca lagano raste prema sve jačem.. A udarati se može po tijelu i duši. U ovom se slučaju udara po oboje. Roditelji, škole, nadam se da ste razumjeli...", napisala je Nika uz crno-bijelu fotografiju na kojoj zamišljeno gleda u daljinu.

U komentarima su joj mnogi pratitelji, ali i njezini bliski prijatelji uputili riječi podrške.

Inače, Nika Nika ne krije da je velika vjernica i da joj upravo vjera daje snagu u najtežim trenucima. U nekoliko navrata tvrdila je da se od teške bolesti izliječila upravo vjerom i posebnom prehranom.

Podsjetimo, Niki je prije 14 godina dijagnosticirana autoimuna bolest multipla skleroza. Na društvenim je mrežama često otvoreno govorila o svojoj borbi i bilježila svaki hitni posjet bolnici, no u posljednje dvije godine osjeća se bolje.

"Slušajmo i čujmo jedni druge, ne trpajte sve u ladicu s ravnozemljašima ako imaju nešto, vama novo, kao rješenje. Zdrava hrana je uz molitvu uvijek bila početak i kraj zdravog čovjeka. Ovaj osjećaj slobode od bolesti uma i tijela ne bih mijenjala za ništa na svijetu, zaista sve što Gospodin sastavi kroz trnje putuje do sunca, ali stigne. Hvala Ti veliki...", napisala je Nika jednom prilikom.