Ostalo

Nika Antolos zaprijetila ministru Kujundžiću nakon objave o medicinskoj konoplji: 'Ići ću vam toliko na...

Bivšu Feminnemku je pogodila vijest o zabrani uzgoja medicinske konoplje za građane

Tabloid.hr
02.04.2019 14:32

Nakon što je ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio da građani neće moći uzgajati medicinsku konoplju, već će to biti dopušteno samo farmaceutskim tvrtkama i ljekarnama, oštro je reagirala pjevačica Nika Antolos .

Bivša Feminnemka boluje od multiple skleroze, a baš poput mnogih oboljelih, koristi kanabisovo ulje kako bi si olakšala bolove.

Upravo ju je zato pogodila ministrova obavijest pa mu je odlučila odgovoriti na Instagramu.

"Ovako nekako izgledale smo prije 15-ak minuta Sia i ja, kad je mama (ja) pročitala da je gospodin Kujundžić dozvolio sadnju marihuane u medicinske svrhe (naravno ne ljudima kojima treba) već isključivo FARMACEUTSKIM TVRTKAMA i ljekarnama koje imaju dozvolu za proizvodnju lijekova. Super! Sad očekujem da će iste ako ne i bolje kvalitete (svatko tko ima potrebu koristiti 'smolu') istu imati BESPLATNO preko HZZO-a. U suprotnom, ići ću vam toliko na živce da ćete nam je na kraju, samo da prestanem, na vrata dostavljati na mjesečnoj bazi. Ja sam vam jedan uuuužasno tvrd orah, gospodine Kujundžiću, mala, a toliko paprena da me nećete htjeti progutati. Ima nas puno takvih, spremnih na borbu za ljudsko pravo i nećemo šutjeti. Bar ja sigurno neću", napisala je Nika uz fotografiju s malenom kćerkom.

Pjevačica se već i prije obraćala ministru sa zahtjevom daoboljelima od multiple skleroze bude dostupno ulje kanabisa.