Play ponuda
Play ponuda
Odmor iz snova

NIKADA NISU IZGLEDALI ZALJUBLJENIJE: Charles i Ella kockaju u Francuskoj, djecu čuva baka Danijela

Proslavljeni dvojac, Ella i Charles slobodne trenutke odlučili su provesti u Francuskoj, a sudeći po osmijehu na licu, odmor im je došao u pravom trenutku

Image
Foto: Instagram
T.M. / 7.9.2022. u 18:30
Play ponuda

Influencerica Ella Dvornik-Pearce sa suprugom Charlesom već nekoliko dana uživa u Francuskoj. Popularni supružnici prvo su posjetili Sain Tropez koji ih, kako kažu, neodoljivo podsjeća na Rovinj, a potom su se uputili u Monte-Carlo kako bi uživali u pravim čarima luksuza.

Na društvenim mrežama objavili su fotografiju iz restorana na kojoj zaljubljeno poziraju, a potom i fotografiju iz kockarnice. Izgleda kako je influencerica odlučila iskušati sreću, ali znate kako se kaže – ako imaš sreće u ljubavi, nemaš na kocki. Nije poznato je li influencerica zaradila novac nakon zabave večeri u kockarnici, ali sudeći po osmijehu na licu - zabave nije nedostajalo. I dok zaljubljeni golupčići istražuju predivnu Francusku, Balie i Lumi već nekoliko dana uživaju s bakom Danijelom.

Prije nekoliko dana Danijela na Instagramu otkrila kako je posljednjih godina ''prigrlila'' samački život, ali ju neizmjerno raduje kada na otok Brač dođu preslatke unuke.
''Ponekad se ulovim u mislima, prije nego zaspem kako sam zapravo prigrlila samački život i ponekad se prepadnem te spoznaje ali ipak završim razmišljanje optimistično 'sutra je novi dan'. Ali vjerujte, u svemu tome ja sam ispunjena i radujem se svakom novom danu. Jer toliko toga imam u životu sto me čini radosnom', otkrila je blogerica prije nekliko dana.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TOP LISTA

OVO SU UZORI VAŠE DJECE! Hrvatski TikTokeri zarađuju 'hrpu' novca i omiljeni su među tinejdžerima

Play ponuda

Više s weba