Ostalo

Zgodno izdanje kćeri bivšeg premijera: Ella Orešković pozirala u seksi izdanju

Ella Orešković ovaj put oduševila je pratitelje novom objavom na društvenim mrežama. Riječ je o fotografiji na kojoj pozira u tamnoplavom korzetu rebrastog uzorka s čipkom koji je posebno istaknuo njezin tanak struk i dekolte

T.M.
15.03.2022 21:00

Mlada glazbenica Ella Katherine Orešković , javnosti najpoznatija kao kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića već neko vrijeme pokušava se probiti na domaću glazbenu scenu. Prije dvije godine prvi put je stala na pozornicu Dore i predstavila se s pjesmom "Come This Way", a to je napravila i ove godine.

Iako nije ostvarila zavidni plasman, Ella je nastavila raditi na svojim pjesmama, a postala je i sve aktivnija na društvenim mrežama. Na svom Instagramu ima 'samo' tri tisuće pratitelja, ali relativno malena brojkau odnosu na današnje 'influencer standarde', ne sprječava da nastavi objavljivati fotografije.

Ovaj put otišla je korak dalje pa pozirala u izazovnoj kombinaciji koja je, sudeći po komentarima, oduševila njezinu publiku. Riječ je o fotografiji na kojoj pozira u tamnoplavom korzetu rebrastog uzorka s čipkom koji je posebno istaknuo njezin tanak struk i dekolte.

Pročitajte još
Kći bivšeg hrvatskog premijera otkrila koga ljubi: Mnogi je znaju s nastupa na ovogodišnjoj Dori

Inače, Ella je u sretnoj vezi s mladim Zagrepčaninom Karlom kojeg je upoznala prije pet godina. Kada su se ponovno sreli prije manje od dvije godine, shvatili su kako su savršeni jedno za drugo.

Nedavno je u intervju za RTL.hr progovorila o budućnosti, ali i ocu kojem je, kako kaže, akademsko obrazovanje ipak na prvom mjestu.

"Na početku glazbene karijere mije više govorio kako je akademsko obrazovanje na prvom mjestu, no sada kao da je malo popustio. Više se otvorio' u tom smislu da mu je kćiglazbenica i nema ništa protiv toga", rekla je Ella. No, plan joj je u budućnosti završiti studij psihologije koji je započela na Sveučilištu u Španjolskoj. Zbog pandemije je studij preselila u Beč na privatni fakultetšto joj puno više odgovara budući da usporedno može 'gurati' i glazbu, pogotovo jer je nastava online.