Play ponuda
Play ponuda
MISTERIJ

Nikolina Pišek komentirala suprugovu smrt: 'Što god izjavim, to ode u sto smjerova i ispadne loše'

Prošlo je više od mjesec dana od smrti Vidoja Ristovića, a još uvijek nije jasno koji je uzrok smrti. Nikolina se ponovno oglasila, no nije puno rekla

Image
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
A.Š./ 2.6.2022. u 12:00
Play ponuda

Voditeljica Nikolina Pišek Ristović nakon smrti supruga Vidoja Ristovića nije se željela oglašavati u medijima već je o tragičnom gubitku pisala na Instagramu. Ipak, pitanja ne može izbjeći pogotovo jer je njegova smrt postala svojevrsni misterij, o čemu je govorio i Vidojev otac Miša Grof.

"Na pitanje kako sam ovih dana ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku ću vam reći, ne želim dati izjave na sve ove gluposti koje se pojavljuju u medijima. Što god izjavim to ode u sto smjerova i uvijek ispadne loše", rekla je Nikolina za srpske medije.

Iako je prvotno rekao kako je njegov sin preminuo zbog respiratorne insuficijencije koja je potom uzorkovala popuštanje rada srčanog mišića, Miša Grof je sada za Republika.rs rekao kako smatra da to nije točno. U velikoj ispovijesti ispričao je kako vjeruje da Vidojeva maserka zna pravi razlog smrti, ali se boji o tome pričati, a najviše ga čudi to što nije odmah pozvala Hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

"Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima reći kada će poslati nalaze nego meni, ne znam iz kog razloga. Otkako mi je sin umro ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa pričati. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje", rekao je Miša Grof te dodao kako će je ponovno kontaktirati kako bi saznao što se dogodilo njegovom sinu. Naglasio je kako su on i Nikolina u dobrim odnosima, iako se pisalo kako nisu te dodao: "Narod će uvijek pričati, ali ja gledam svoja posla". Nikolina ga često zove kako bi ga pitala kako je, kaže kako je stala na noge i trenutačno s kćeri boravi u Beogradu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
popularna djevojka

Ovo je ista osoba? Splitska influencerica Ela Jerković podvrgnula se brojnim operacijama, evo kako je izgledala prije

Play ponuda

Više s weba