Ostalo

Nikolina Ristović oglasila se nakon grubih optužbi Miše Grofa: 'Otac mog supruga neosnovano je prisvojio...

Voditeljica Nikolina Pišek odgovorila je svom svekru na optužbe koje je on uputio beogradskim medijima

B.M.
23.06.2022 14:00

Nikolina Ristović šutjela je dosad, sve dok njezin svekar nije počeo javno optuživati voditeljicu da je došla u Beograd kako bi od njega tražila novac. U intervjuu za Republiku Miša Grof grubo je prozvao Nikolinu, izjavivši da je nedavno došla u Beograd samo kako bi tražila novac. "Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svijetu. Pokušavao sam joj objasniti: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije ni stigla, a ti bi novac za kuću'", rekao je, između ostalog, Miša Grof. Dodao je i da je njegov pokojni sin uzdržavao Nikolinu, ali i cijelu njezinu obitelj.

Nikolina se, nakon toga, oglasila priopćenjem koje je poslala beogradskim medijima.

"Na neistinite i grube insinuacije mog svekra, gospodina Viktora Ristovića ili kako ga vi zovete Miša Grof, koje ste objavili 22.6.2022. godine, sva moja obraćanja Vidojevom ocu u pogledu imovine su bila usmjerena isključivo na ostvarivanje zakonskih nasljednih prava koje moj svekar meni i mojoj i Vidojevoj kćeri nažalost grubo uskraćuje, što se i vidi iz njegove izjave koju ste objavili. Otac moga supruga nije njegov zakonski nasljednik te nema nikakvo pravo raspolagati Vidojevom imovinom koju je neosnovano prisvojio", poručila je Nikolina.

Pročitajte još
Svekar ju je pridržavao... Nikolina Pišek oprostila se od supruga, neutješno je plakala cijelo vrijeme

"Gospodin Ristović je i u ovim trenucima toliko dobro raspoložen da ima snage da uz smijeh govori o posebnoj hotelskoj sobi za moje pse, što je naravno potpuna neistina. Vidojeva i moja kći je došla u Beograd s povrijeđenom nogom zbog svoje potrebe da se na 40-dnevnom pomenu oprosti od svog oca. Žao mi je što moj svekar u tako teškom trenutku za svoju unuku nije smatrao potrebnim da mi pomogne oko liječnika za nju, kao ni što u ovim tužnim danima ne poštuje Vidojevo dostojanstvo ni dostojanstvo njegove najbliže obitelji o kojoj se Vidoje tijekom života s ljubavlju brinuo", zaključila je voditeljica.