Ostalo

Nina Badrić posvetila objavu najvažnijoj ženi u životu: 'To je veza koja se nikada ne može poništiti'

Glazbenica ne skriva koliko je privržena svojoj obitelji. Majka Mila je i dalje njezina najdragocjenija životna suputnica, no prije osam godina njih dvije su izgubile oca i supruga...

RTL.hr
04.02.2022 10:15

Glazbenica Nina Badrić često na društvenim mrežama svojoj majci Mili pokaže koliko joj je privržena. Dirljivim tekstom koji je posvetila najvažnijoj ženi u životu, na Instagramu je sada ponovno raznježila pratitelje.

"To je posebna veza koja obuhvaća godine. Kroz smijeh, brigu, osmijehe i suze. Osjećaj povjerenja koji se ne može slomiti. Dubina ljubavi ponekad neizgovorena. Cjeloživotno prijateljstvo izgrađeno na dijeljenju. Zagrljaji i poljupci, toplina i briga. Veza koja se nikada ne može poništiti. Mama", napisala je Nina uz fotografiju.

"Sretna si što je imas", "Čuvaj ju, mama je jedna jedina", "tako lijepo rečeno", "baš ste me rasplakali", ovo je tek dio komentara koji su hvalili Ninin pothvat na društvenim mrežama.

Posljednjih godina s majkom je bliskija nego ikad, pogotovo jer joj je prije osam godina zbog srčanog udara preminuo otac Simo za kojeg je bila jako vezana. Bilo je to u trenutku kada je objavila sing Vjetrenjače'. Tada se povukla na kratko iz javnosti te priznala kako joj je najveću utjehu pružila molitva. I svog oca se često prisjeti ovako javno, na društvenim mrežama. Nedavno je objavila zajedničku fotografiju njihova zagrljala i napisala "ćaćino dite".